EXPERT TIP - 16.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 19.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Jak jsme slíbili, expert tip pro první jarní kolo nám prozradil LUKÁŠ KARÁSEK z FC Sparta Brno




Lukáš Karásek

Lukáš je odchovancem HFK Třebíč,který loňské léto přestoupil do FC Sparta Brno. Jeho příběh jste si mohli přečíst v článku ze začátku tohoto týdne. Vytáhlý obránce nam prozradil, že si těsně na konci přípravy poranil koleno a svému týmu bude nějaký čas chybět. "Kari" a jeho EXPERT TIP níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 57 - 43 - 0 %
Komentář experta:

Svratka přes zimu posílila a doplnila kádr a uvidíme, jak se jim to podařilo. Zde očekávámV tomto duelu věřím Boskovicím, kteří budou chtít navázat na povedený podzim a dotáhnout se na vedoucí Líšeň „B“. remízu, kdy zkušené mužstvo z Rousínova odehraje ve Svratce vyrovnané utkání.

Tip experta: 2 13 - 13 - 74 %
Komentář experta:

V tomto duelu věřím Boskovicím, kteří budou chtít navázat na povedený podzim a dotáhnout se na vedoucí Líšeň „B“.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Oba týmy bojují o záchranu a budou rádi za jakýkoliv bodový zisk. Ivančice opustilo pár hráčů a sám jsem zvědavý, jak si s tím poradí. Ráječko bych tipoval jako mírného favorita, ovšem domácí prostředí nedají Ivančice zadarmo.

Tip experta: 0 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

V souboji o čelo tipuji taky remízu, stejně jako na podzim. Líšeň má mladé běhavé mužstvo, ale zkušený tým z Kunštátu si s tím dokáže poradit a oba týmy odejdou po bodu.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Lednice by měla doma brát všechny 3 body proti Ratíškovicím, kterým se na podzim venkovní zápasy moc nepovedly, když získali za celý podzim jednu výhru.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady nemůžu dát snad ani nic jiného než výhru domácích. S Bosonohy nás nečeká nic lehkého a zápasy bývají vždy vyhrocené. Po příchodu Pavla Drbala se hra „okysličila“ a když začne Jindra Stehlík proměňovat více šancí věřím, že jaro začneme výhrou.

Tip experta: 0 43 - 43 - 14 %
Komentář experta:

Po podzimní části byla Moravská Slavia nejlepším týmem na hřištích soupeřů, i když jim na konci podzimu trochu docházel dech. V Krumvíři je nečeká nic lehkého a v tomto vyrovnaném zápase očekávám remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady tipuji výhru domácích. Kuřim je doma silná a určitě bude chtít navázat na svoje domácí výsledky z podzimní části. O to větší motivaci budou mít proti Mutěnicím, které je na podzim porazili.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Hübner 4
2. Martin Skočovský 4
3. Ladislav Beran 3
4. Petr Florián 3
5. Jiří Kubíček 3
6. Venca Likeš 2
7. Jiří Klik 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.