Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí neponechali nic náhodě a pohodlně zvítězili


Branky


8

První jarní „ostré“ utkání k nám dojel tradiční soupeř krajského přeboru, který přes zimu doplnil svoje mužstvo o pár nových kluků a tak se bylo na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši poctivou a důslednou hrou jsme soupeře od začátku přehrávali, byli lepší na míči a zaslouženě šli po 4. minutách do vedení zásluhou našeho nejlepšího střelce Jindřicha Stehlíka. Soupeř se snažil a připravil si pár pokusů překonat naši defenzivu, ale Radek Bílý v bráně byl ve svých zákrocích jistý a vždy nás podržel. Další gólový příspěvek si ve 36. minutě po standardní situaci připsal Martin Skočovský, který tak navázal na výbornou přípravu a odehrál zápas na vysoké úrovni.

Ve druhém poločase přidala FC Sparta brno ještě jednu branku, kdy pomyslný poslední hřebíček do rakve zatloukli Bosonohám v 60.minutě, kdy na konci pěkné akce skóroval opět již DVÁNÁCTIGÓLOVÝ Jindra Stehlík a stanovil tak konečné skóre na 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Zápas se nám z naší strany povedl. Upozorňovali jsme kluky, že i přes postavení v tabulce Bosonoh, nesmí nic podcenit, tak jak se nám to stalo v poslední přípravném utkání. Mužstvo fungovalo jako tým, nasazení hráčů bylo příkladné na každé pozici. Soupeř měl sice svoje “šance”, Radek Bílý si s nimi ale poradil. Vyzdvihl bych obrannou činnost celého mančaftu, počínaje od Stehly, který byl neustálým motorem v našem napadání a re-presinku.




Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (82. D. Večeřa [-] ) , M. Sláma [-] (65. L. Krejčí [-] ) , M. Skočovský [-] - J. Pojsl [-] (82. V. Popovych [-] ) , J. Krejčíř [-] , O. Makiš [-] (65. R. Kovalov [-] ) , T. Yaghmuryan [-] (75. I. Sydorenko [-] ) , T. Košut [-] - J. Stehlík [-] -

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - P. Táborský [-] (82. P. Moučka [-] ) , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] (69. P. Dedič [-] ) , M. Hladký [-] , M. Pavliš [-] , M. Kroutil [-] (69. R. Havlík [-] ) , T. Lukšija [-] , J. Šíma [-] , M. Pakosta [-] (46. P. Čoupek [-] ) , J. Havel [-]

ŽK: 63. R. Janderka - 23. T. Lukšija , 63. M. Pavliš , 87. O. Osladil .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: BREZÁNI Dárius - DANIEL Petr, KRON Dávid.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Karásek
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu dát snad ani nic jiného než výhru domácích. S Bosonohy nás nečeká nic lehkého a zápasy bývají vždy vyhrocené. Po příchodu Pavla Drbala se hra „okysličila“ a když začne Jindra Stehlík proměňovat více šancí věřím, že jaro začneme výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích