P. Musil 79.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nevyužili početní výhodu a z Kuřimi odváží bod


Branky


7

V prvním jarním kole hrál podle hostujícího celku hlavní roli rozhodíí, který dle slov trenéra hostí neuznal regulérní branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Je známá poučka, že penalta je tehdy, pokud ji odpíská rozhodčí. Po sobotním utkání v Kuřimi už víme, že zmíněné pravidlo platí i co se týče vstřelené branky. Míč klidně může být v bráně, ale pokud rozhodčí nezapíská, branka neplatí. To se nám stalo ve 42. minutě hry. Po sérii našich rohů se k jednomu odvrácenému dostal Roman Weigl. Skoro od rohového praporku poslal míč za pravou tyč domácí svatyně, ale bohužel se míč od zadní vzpěry napínající síť odrazil zpátky do hřiště a!? Hrálo se dál... Ani přes vehementní protesty našich hráčů, žádný z trojice rozhodčích míč neviděl (nebo nechtěl vidět?!) v bráně domácích. Nedošlo totiž k žádnému přerušení a domluvě mezi rozhodčími, což bylo trochu zvláštní.... Bohužel, jak už to bývá ani žádný z hráčů Kuřimi neprotestoval a tak to na sebe vzal náš trenér Libor Snopek. V návalu emocí to rozhodčím řekl "pěkně od plic" a po červené kartě zbytek utkání sledoval mezi diváky.

I přes tuto situaci jsme se v 54. minutě dostali do vedení, když domácí obránce  míč nešťastně odkopl k novici v naší sestavě Dennisi Dekařovi, který jej pohotově naservíroval do malého pokutového území, kde číhal Dalibor Koštuřík a s přehledem otevřel skóre - 0:1. Vedení nám vydrželo až do minuty 79. minuty, kdy po závaru naopak v našem malém pokutovém území míč do brány procedil Musil - 1:1. Žádná další šance už gólem neskončila a tak zbytečně vyhrocené utkání skončilo dělbou bodů. Před zápasem bychom určitě bod na půdě aspiranta na postup brali, po zápase určitě byly pocity přinejmenším rozpačité... Určitě je třeba vše brát s nadhledem a s hlavou vztyčenou jít kupředu.

REPORT: FB FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Úvod utkání patřil Kuřimi, kdy jsme si v prvních 20 minutách vytvořili 3-4 šance ke skórováni. Bohužel jsme ani jednu neproměnili. Poté se hra vyrovnala a do kabin se šlo za stavu 0:0. Úvod druhého poločasu patřil hostům. A po chybě v naši defenzivě se ujali vedení. Po vyloučení Kostrůnka jsme hru přeskupili a vrhli všechny síly do útoku. Podařilo se nám vyrovnat a vytvořili jsme si několik dalších střeleckých příležitostí. Pří závěrečném tlaku se nám však vítězství získat nepovedlo.

FK Mutěnice
Libor Snopek (trenér): První mistrovské utkání na trávě, hodně se kazilo a ještě to není ono. Ale co se mi nelíbilo, to bylo vedení hlavního rozhodčího, protože jsme dali regulérní gól, míč se odrazil od zadní tyčky brány a on nám ho neuznal. Půl Kuřimi tleskalo a říkalo, že to byla krásná branka ale hlavní sudí nechal hru pokračovat, i když naši hráči běželi oslavovat a málem dostaneme branku.



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] (77. A. Dabó [-] ) , V. Bárta [-] , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] (71. J. Pospíšil [-] ) , L. Šťastný [-] , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-] (71. P. Mládek [-] ) , I. Kostrůnek [-]

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - M. Schüller [-] , R. Weigl [-] , L. Kupčík [-] , M. Opluštil [-] - R. Holešinský [-] , R. Svoboda [-] (68. D. Hoch [-] ) , L. koplík [-] (68. F. Lamáček [-] ) , D. Dekař [-] (78. P. Petrucha [-] ) , D. Koštuřík [-] - M. Mokruša [-] (89. M. Maňák [-] )

ŽK: 61. I. Kostrůnek , 87. L. Kučera , 87. M. Pitel , 87. L. Šťastný - 45. L. koplík , 80. F. Lamáček , 84. R. Weigl . ČK: 66. I. Kostrůnek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lazar Martin - DADÁK David, KUČERA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Karásek
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru domácích. Kuřim je doma silná a určitě bude chtít navázat na svoje domácí výsledky z podzimní části. O to větší motivaci budou mít proti Mutěnicím, které je na podzim porazili.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích