0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body si z Ivančic odvážejí hosté z Ráječka - FOTO


Branky


8

S SK Olympia Ráječko to byl vždy boj. Na podzim odcházeli Ivančice jako vítězové. Jak dopadl tento záchranářský duel se dozvíte v článku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil aktivněji hostující celek z Ráječka, kdy dominoval a odměnou mu byla vstřelená branka v 9. minutě utkání v podání Jana Pokorného. Poté již hra byla více vyrovnaná. Těsně před poločasem byl pro hosty navíc nařízen pokutový kop, ti ale možnost dvougólového náskoku odmítli a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Do druhého poločasu opět vstoupili mnohem aktivněji hosté a vytvořili si i několik šancí, se kterými si domácí obrana Ivančic ještě zvládla poradit. Ve 49. minutě však už obrana neuhlídala hostujícího Chylu a ten zvíšil náskok na 0:2. Další nadějné akce Ráječka ztroskotávali ve finální fázi a tak mohl přijít trest, kdy v 80. minutě velkou šanci Ivančic zlikvidoval David Juran. V 90. minutě zpečetil vítězství Michal Pokorný a stanovil tak konečný vysledek 0:3.



Ohlasy k zápasu


FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): Začátek důležitého utkání se nám vůbec nepovedl a Ráječko se rychle vstřelenou brankou uklidnilo a bylo po většinu utkání lepším týmem. Nám vázla souhra a větší pohyb v útočné fázi. V další zápasech musíme předvádět lepší výkony s větším nasazením .

SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Do zápasu jsme vstoupili aktivně a za to jsme byli odměněni vstřelenou brankou. Větší uklidnění v podobě zvýšení skore přišlo až ve druhém poločase. Soupeř si první gólovou šanci vytvořil až chvíli před koncem, kdy nás podržel golman. V závěru jsme přidali ještě jednu branku a zajistili si tak velmi důležité tři body. Takto musíme pracovat i nadále.



Sestavy


FC Ivančice
O. Foltyn [-] - J. Pekáč [-] , Š. Rajsigl [-] , E. Galstyan [-] (58. T. Široký [-] ) , M. Weinlich [-] , D. Rozmahel [-] , T. Sedláček [-] (58. T. Čožík [-] ) , D. Bořil [-] (73. M. Dobrovodský [-] ) , J. Holý [-] , L. Císař [-] , R. Gaňa [-] (78. O. Liubchych [-] )

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , P. Lidmila [-] , R. Chyla [-] (86. R. Nyčyporčuk [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pokorný [-] (11. D. Koňařík [-] ) , M. Maňoušek [-] , R. Souček [-]

ŽK: 38. J. Holý , 59. M. Weinlich - 69. J. Sedlák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PŮČEK Martin - ŠIDLO David, PUTNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Karásek
Tip experta: remíza

Oba týmy bojují o záchranu a budou rádi za jakýkoliv bodový zisk. Ivančice opustilo pár hráčů a sám jsem zvědavý, jak si s tím poradí. Ráječko bych tipoval jako mírného favorita, ovšem domácí prostředí nedají Ivančice zadarmo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích