1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:30

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Hanuš mohl v poslední minutě rozhodnout - FOTO


Branky


7

Do souboje sousedů v tabulce šla Morenda z pátého a domácí Krumvíř z šestého místa. Tomu odpovídala i v podstatě vyrovnaná partie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujícímu mužstvu chybělo hned několik hráčů základní sestavy, Šembera pro nemoc, před zápasem se navíc při rozcvičce zranil i Ovsepjan a ve 12. minutě musel kvůli zranění střídat Gruber. Na těžším terénu bylo hodně nepřesností, hráčům odskakovaly balóny. První poločas proto nenabídnul ani mnoho šancí. Za zmíňku tak je pouze únik hostujícího Simra, ten však napálil pouze dobře vyběhlého Petráše.

Druhý poločas byl již pro přítomných 200 diváků mnohem atraktivnější. V 63. minutě rozradostnil domací fanoušky Ondroušek, který si zpracoval přetažený centr z pravé strany a polovysokou křižnou střelou přesně trefil za vzdálenější tyč. Hosté ale přišli s rychlou odpovědí, kdy si v 66. minutě utkání zaběhla za domácí obranu zimní posila Portugalec Neves a mazáckým obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře Petráše. V samém závěru utkání po faulu domácího brankáře Petráše sudí nařídil pokutový kop, míč si na penaltový puntík postavil Hanuš, bohužel pro něj a jeho tým trefil pouze tyč. Utkání tedy skočilo smírně.



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radim Heča (vedoucí mužstva): Na obou mužstvech bylo vidět, že se jedná o první zápas, navíc ne na úplně ideálním terénu. Nicméně z bodu jsou určitě spokojeni hosté, u nás panuje zklamání. Utkání jsme měli rozhodně zvládnout, vytvořili jsme si větší tlak a více šancí. Na druhou stranu jsme mohli i prohrát, když v 90. minutě hosté zahodili penaltu.

SK Moravská Slavia Brno
Marcel Hejna (sekretář klubu): Byl to vyrovnaný bojovný zápas se spoustou osobních soubojů, který jsme mohli i vyhrát ale bohužel jsme v poslední minutě neproměnili pokutový kop, když Hanuš trefil pouze tyč. S bodem nakonec určitě spokojenost.



Sestavy


Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - O. Luskač [-] , D. Adamec [-] , T. Drápal [-] (65. Š. Rozkydal [-] ) , L. Kobylka [-] - M. Riedl [-] (57. J. Borovička [-] ) , D. Jankůj [-] , L. Košulič [-] , D. Michna [-] - T. Ondroušek [-] , O. Přichystal [-] (83. C. Balaci [-] ) -

SK Moravská Slavia Brno
J. Šurkala [-] - O. Kubík [-] , L. Gruber [-] (20. F. Klimeš [-] ) , S. Čus [-] , L. Hanuš [-] - V. Čech [-] , J. Pešta [-] , . Neves [-] (88. P. Dědič [-] ) , M. Baran [-] , O. Havelka [-] (76. L. Roštínský [-] ) - P. Simr [-]

ŽK: 27. T. Drápal , 82. T. Ondroušek - 26. M. Baran , 63. J. Pešta , 87. L. Hanuš , 92. F. Klimeš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: RYBA Jakub - BODEČEK Adam, HŘIB Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Karásek
Tip experta: remíza

Po podzimní části byla Moravská Slavia nejlepším týmem na hřištích soupeřů, i když jim na konci podzimu trochu docházel dech. V Krumvíři je nečeká nic lehkého a v tomto vyrovnaném zápase očekávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích