1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baníku zachránil bod z poslední akce utkání Ševčík - FOTO


Branky


8

Moravanu doslova ukradl 3 body v 92. minutě zápasu levý bek Ratíškovic Michal Ševčík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvni velkou šanci si vytvořili hosté z Ratíškovic, kdy nás v brance podržel Lukáš Prokop. Poté jsme trošku přidali na aktivitě a odměnou nám byla hezká akce, kterou zakončoval Tomáš Pálka ale skončila rohovým kopem. Z rohového kopu a ze závaru v pokutovém území byl nejaktivnější Tomáš Wolgemuth a protlačil míč do soupeřovy branky. V prvním poločase jsme si vypracovali ještě jednu výbornou příležitost, ale soupeř míč tečoval a neumožnil tak Viktorovi Kacrovi dát druhý, uklidňující gól. V závěru poločasu jsme zbytečně faulovali unikajícího protihráče ve vápně a darovali jsme tak soupeři obrovskou šanci na vyrovnání v podobě pokutového kopu. Naštěstí hostující Antoš minul branku. Domníval jsem se, že tímto z nás spadne tíha utkání, ale nebylo tomu tak.


Druhý poločas jsme sice byli trošku aktivnější, ale nebylo to prostě ono. V poslední dvacetiminutovce soupeř stále cítil šanci na vyrovnání a více se tlačil dopředu a umožňoval nám podnikat brejky do otevřenějšího prostoru. Bohužel ani jeden z nich jsme nevyužili. Ke konci utkání jsme chodili do přečíslení, ale volili jsme netaktická řešení, když jsme se zbavovali zbytečně míče. Inkasovaná branka od Ševčíka z posledního nákopu v nastavení mrzí a přišli jsme tak o další dva body v závěru zápasu. Závěrečné minuty utkání jsme měli sehrát mnohem chytřeji. 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Tomáš Wolgemuth (kapitán týmu): Převládají pocity zklamání, protože jsme dostali branku v poslední minutě z poslední akce. Podobnou minci nám vrátili Ratíškovice co my jim na podzim. Z náší strany bylo ze začátku utkání nervózní, chyběl nám důraz, odvaha. Takže nejsme spokojeni s tím, jak jsme hráli a už vůbec ne s výsledkem.

FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Na úvod sezóny jsme potřebovali bodovat a přijeli jsme do Lednice minimálně pro bod, i díky brance v 92. minutě se nám to povedlo.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (59. Z. Očenášek [-] ) , D. Bucňák [-] , F. Grábl [-] , T. Wolgemuth [-] , R. Kleiber [-] (83. V. Černín [-] ) , L. Hovězák [-] (52. P. Mach [-] ) , O. Osička [-] , P. Simandl [-] , V. Kacr [-] , M. Ruber [-]

FK Baník Ratíškovice
Z. Dohnálek [-] - M. Kordula [-] , D. Antoš [-] , M. Lacko [-] (59. T. Bábíček [-] ) , P. Macek [-] (79. T. Knotek [-] ) , P. Venclík [-] , J. Nedorostek [-] (72. J. Bábíček [-] ) , P. Zemánek [-] (82. D. Sukup [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Ševčík [-]

ŽK: 42. L. Hovězák - 32. P. Macek , 58. T. Petrucha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šenkýř Petr - JURČA Lukáš, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Karásek
Tip experta: výhra domácích

Lednice by měla doma brát všechny 3 body proti Ratíškovicím, kterým se na podzim venkovní zápasy moc nepovedly, když získali za celý podzim jednu výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích