EXPERT TIP - 17.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 12.3.2023

0

Jarní fáze krajského přeboru je konečně tady a s ní i první tipovačka. Naším tipujícím je kladenský rodák Matěj Richter, který v současné době působí v týmu SK Hřebeč ‚‚B‘‘.




Matěj Richter

Začínal v týmu SK Kročehlavy, prošel mládeží Hostouně a nyní působí v B týmu Sk Hřebeč. Nebojácný pravonohý ofenzivní bek je ovšem také fanouškem krajského přeboru, do kterého by jednou i on sám jako hráč rád nakoukl. Jak podle něj dopadnou první jarní zápasy?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

1. zápas jarní sezony středočeského kraje bude hostit tým FC Horky. Je to tým, který se v současné době pohybuje na spodku tabulky. Na domácím hřišti přivítá jako první FC Velim, která si z podzimu odnáší solidní 4. příčku tabulky. Podzimní vzájemný zápas jsem viděl a týmu FC Horky se podařilo senzačně zvítězit, což se v tomto duelu opakovat nebude. Zápas bude jednoznačně v režii týmu FC Velim, a proto volím čistou dvojku.

Tip experta: 1 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

V tomto duelu favorizuji Tuchlovice. I přes skvělou defenzivní činnost Poříčan věřím, že si první zmíněný tým se svým soupeřem poradí. Určitě se bude jednat o zajímavou podívanou, kde se rozhodne až ve druhé polovině zápasu. Dovolím si tipnout i střelce, kterým bude tuchlovický Jakub Jaroš.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

O šanci dostat se na první místo tabulky budou tento víkend bojovat domácí TJ Sokol Nespeky, které budou hostit 8. tým tabulky Sparta Kutná Hora. Nespeky se pyšní nejlepší obranou v lize, jelikož obdržely pouze 11 gólů a s jejich hladovostí pro ně určitě nebude problém zvítězit. Pohodlně si dojdou pro tři body, a dokonce tipuji i přesný výsledek 4:1.

Tip experta: 2 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Zde bych rád upozornil, že jakožto expert tohoto kola, ale také hráč týmu SK Hřebeč může můj názor znít lehce subjektivně. V podzimní části sezony jsme doma Beroun vysoce a hladce porazili 5:1 a na tento výkon budeme chtít stoprocentně navázat. Hattrickem se tehdy prosadil Tomáš Lukič, který předváděl výborné výkony i během zimní přípravy, kde se projevoval jako chladnokrevný zabiják zejména v zakončení. Na druhé straně 11. tým tabulky Beroun nezažívá zrovna nejvydařenější sezonu a určitě by rád pomýšlel na vyšší příčky v tabulce. Na Hřebeč ale recept bohužel nenajde a ta si z Berouna v poklidu odveze tři body. Výsledek zápasu tipuji 1:3, kde se opět prosadí Tomáš Lukič nebo hřebečský odchovanec Jindřich Faktor.

Tip experta: 1 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Povltavská FA ‚‚B‘‘ doma přivítá předposlední Doksy, které se trápí a podzimní část jim vůbec nevyšla podle představ. Doksy se sice snažily nabrat posily, což se jim povedlo příchodem mladého talentovaného křídelníka Dana Sekaniny z Velké Dobré, avšak ani toto nebude na Povltavskou stačit. Doksy v tomto zápase utrpí drtivou porážku.

Tip experta: 0 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

12. tým soutěže domácí MFK Dobříš bude doma v 17. kole krajského přeboru hostit 9. tým soutěže Mnichovohradiští SK. Oba týmy jsou na tom v tabulce velmi podobně, a proto si ani nedovolím příliš spekulovat. Tipuji příjemných 1:1.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Zápas posledního s prvním nebo také můžeme říct zápas nejhorší obrany v lize proti nejlepšímu útoku v lize. Hostům šlapou na paty fotbalisté Nespek, a tak rozhodně nebudou chtít nic podcenit. Pokud se nestane zázrak, bude to v podstatě hra na jednu bránu a domácí se budou jen stěží dostávat na polovinu svého soupeře. Věřím v jednoznačné vítězství týmu SK Sokoleč.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Poslední zápas 17. kola středočeského krajského přeboru bude hostit 7. tým tabulky Tatran Sedlčany, který vyzve 13. Spartak Příbram. Oba mančafty hrají otevřený, útočný a sympatický fotbal o čemž vypovídá i skóre obou celků. Očekávám fotbal, ve kterém uvidíme spoustu šancí a zároveň i mnoho branek. Tipuji 4 a více gólů a vítězství domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Erik Leonhardt 5
2. Venca Likeš 5
3. Radek Hruška 4
4. Ladislav Beran 3
5. Libor Hájek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.