0:1
(0:1)
19. J. Makovský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky zaváhaní Tuchlovic si Poříčany vylepšují pozici v tabulce


Branky


19. J. Makovský (p.)
5

17. kolo nám přineslo utkání mezi týmy AFK Tuchlovice a SK Poříčany. Zajímavé utkání plné šancí skončilo ale pouze jednogólovým rozdílem. O vítězství Poříčan se postaral jediný střelec utkání Jan Makovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes poměrně velkou marodku šly Tuchlovice do zápasu plni sebevědomí a na hřišti to v prvních minutách utkání také podle toho vypadalo. V první půli byli fotbalisté Tuchlovic jednoznačně dominantnějším týmem. Vytvářeli si jednu šanci za druhou, ale jejich finální zakončovací fáze byla tristní. Svých nevyužitých příležitostí mohly Tuchlovice litovat ještě více, když se stoper domácích provinil ve vápně faulem a následný pokutový kop proměnil v poklidu Jan Makovský. Ve zbylé části prvního poločasu se již nic zásadního nestalo, a tak první půle skončila výsledkem 0:1.

Do druhé půle jako by nastoupil úplně jiný tým Poříčan. Hosté byli silnější na balonu a diktovali tempo hry. Naopak Tuchlovice svůj herní styl změnily k horšímu. I přes velký počet šancí, které si hosté ve druhé půli vytvořili, nebyli schopni přidat další branku. V závěru utkání to byl spíše opatrný fotbal od obou celků, a tak v zápase, ve kterém padl pouze jeden gól, si první jarní vítězství připisuje tým SK Poříčany.    



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Miroslav Supáček (trenér): Do zápasu jsme nastupovali v neúplné sestavě, jelikož nám vypadli dva důležití stopeři. Jeden musel být v práci a druhý se potýká se zraněním nohy. Celkově máme nyní dost velkou marodku, takže jsme sestavu lepili na poslední chvíli. Vytvořili jsme si poměrně dost gólových příležitostí, ale nebyli jsme schopni ani jednu využít.

SK Poříčany
Miroslav Doležal (trenér): Z naší strany hrozně moc nepřesností. Domácí tým byl z mého pohledu lepším a aktivnějším týmem. Výborně nám zachytal Vymazal, který svými zákroky zachránil minimálně tři góly. Naštěstí jsme měli penaltu, díky které jsme se dostali do jednobrankového vedení. Ve druhé půli se mi zdá, že jsme byli lepším týmem, jelikož Tuchlovice jen nakopávaly a my se snažili hrát konstruktivně. Vytvořili jsme si minimálně pět vyložených šancí, ale ani jednu jsme z nich nevyužili. Na druhou stranu jsme rádi za cenné tři body.



Sestavy


AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - D. Ditrich [-] (76. J. Hořejší [-] ) , F. Sedláček [-] , M. Žahour [-] , M. Kedroň [-] , M. Tóth [-] , M. Cabejšek [-] , Š. Kárník [-] , I. Baratynskyy [-] , J. Kubů [-] , M. Brnovják [-]

SK Poříčany
T. Vymazal [-] - P. Janda [-] , L. Dukay [-] (87. L. Hetcl [-] ) , L. Pařízek [-] , T. Bím [-] (80. J. Dobřanský [-] ) , J. Skořepa [-] , A. Řehák [-] , J. Makovský [-] , J. Hanzl [-] , F. Kutina [-] , M. Gajdasz [-]

Počet diváků: 113. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ŠESTÁK Vojtěch, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Kalousek

Expert: Matěj Richter
Tip experta: výhra domácích

V tomto duelu favorizuji Tuchlovice. I přes skvělou defenzivní činnost Poříčan věřím, že si první zmíněný tým se svým soupeřem poradí. Určitě se bude jednat o zajímavou podívanou, kde se rozhodne až ve druhé polovině zápasu. Dovolím si tipnout i střelce, kterým bude tuchlovický Jakub Jaroš.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů