ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 30.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 30. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Vítězem se pro minulé kolo stal Štěpán Kraček, mladičký dorostenec, který nastupuje v dresu AFK Tuchlovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Štěpáne si ještě dost mladý, jak velké zkušenosti máš s dospělým fotbalem?
No, mám ještě co dohánět, před sebou mám ještě spoustu let a chci na sobě pracovat. Skvěle si to sedlo a mám okolo sebe dost kvalitních hráčů, kteří si prošli třetí, druhou ligou i výše, dva skvělé trenéry, tak mi pomáhají a radí mi co a jak. Takže si nemohu stěžovat.
Jaké máš ambice ve fotbale? Kam až by si to chtěl dotáhnout?
Tak každý malý kluk snil o tom, že bude hrát na té nejvyšší úrovni a já patřil určitě mezi ně. Už tomu ale tak moc nevěřím, jistě furt cítím šanci, že minimálně tu třetí ligu bych si mohl zahrát, záleží jen na mě jak se s tím zapracuji.
Stal si se hráčem kola, dáš něco do kasy
Tak do kasy asi určitě něco půjde, ale s tím, že tuto sobotu máme dokopnou, tak zařídím nějaké to občerstvení, tím se to vykompenzuje.
Co škola a fotbal dohromady, zvládáš?
Jo momentálně to zvládám, jsem v závěrečném ročníku, takže je to zatím dobré. S fotbalem se to nepřekrývá, takže všechno stíhám bez problému.
Prý si kopal za dorost Bohemians a Kladna, proč už nekopeš?
Ano kopal, v Bohemce jsem to ke konci mé poslední sezóny nestíhal časově se školou a tak jsem se rozhodl, že už nebudu dále pokračovat, protože by to určitě nevycházelo ani poté. Bylo to těžký rozhodování, protože se mi tam moc líbilo a byla tam suprová parta kluků která držela při sobě. Na Kladně to možná bylo pro mě osobně těžší. Každý to má individuálně, ale já jsem se tam moc dobře necítil a nehrál jsem tam tak, jak bych si představoval, něco mi tam prostě nesedělo, tak jsem se vrátil zpět do Tuchlovic.
Máš nějaké své rituály před zápasem?
Ano mám, rád se před zápasem jdu projít a pročistit si hlavu s písničkami a nebo si jdu udělat jógu na pár minut. Tyto věci se snažím dodržovat.
A co po zápase, sedíte s klukama z týmu?
Samozřejmě, pokecáme o zápase nebo o jiných věcech než je fotbal, ale spíš převážně o tom fotbale.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.