3:1
(1:1)
35. M. Exner
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Nespek vstoupili do prvního jarního kola úspěšně a potvrzují svou podzimní formu


Branky


5

Napínavé utkání nám přineslo 17. kolo krajského přeboru mezi týmy TJ Sokol Nespeky a Sparta Kutná Hora. Kontroverzní penalta odpískaná hlavním sudím Lukášem Tichým byla sice zneškodněna hostujícím brankářem Malým. I přes to si ale fotbalisté Nespek byli schopni vytvořit další příležitosti, které jim vynesly důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle vstoupili lépe domácí, když si po chytré přihrávce Bredlera našel balon Čaloun, který nedal brankáři Malému sebemenší šanci. Své vedení mohli domácí pojistit poněkud přísně odpískanou penaltou, ale golman Malý byl proti a pokutový kop bravurně zneškodnil.

Kutnohorští si největší šanci vypracovali ve 31. minutě, kdy Michal Exner dokázal nadvakrát Drážka překonat. Pár minut poté mohli jít hosté po střele Wolfa dokonce do vedení, jeho střela byla však zblokovaná pouze na rohový kop.

Klíčový moment zápasu nastal ve 41. minutě a to když domácí Nikrmajer poslal do úniku Mácu, který už měl našlápnuto na samostatný nájezd, ale hostující Nekvinda musel zatáhnout za záchranou brzdu, která ho stála vyloučení. První poločas skončil nerozhodným stavem 1:1.

 

Druhá půle byla kompletně v režii domácích. Hosté se snažili důstojným způsobem udolat alespoň remízu, ale převaha jedenácti na deset byla zkrátka evidentní.

Nespeky si vytvářely ohromné množství šancí. V 55. minutě neproměnil tutovku Maršoun, nicméně o minutu později si napravil reputaci a vrátil domácím vedení 2:1.

Na konečných 3:1 upravil Petlička po pohledné akci, kdy dostal krásně naservírovaný pas od Matěje Skalického a Nespeky mohou připsat první jarní tři body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Petr Králíček (předseda klubu): V první řadě jsem rád, že se nám podařilo zajistit perfektní hrací plochu, což v tomto počasí není úplně nejjednodušší úkol. Co se týče zápasu, soupeř přijel plný sebevědomí a na hřišti to také tak vypadalo. Dalo by se říct, že soupeř byl zprvu lepší. Poté se nám podařilo skórovat a následně jsme neproměnili pokutový kop. Důležitým aspektem zápasu byla červená karta, kterou obdržel hostující hráč. Za mě úplně jasná červená, bez diskuzí. Od té doby jsme začali být dominantnějším týmem. Vytvářeli jsme si více příležitostí a přidali další branky. Zápas jsme zvládli velmi dobře. Máme velmi solidní lavičku, která může kdykoliv doplnit základní jedenáctku. Našim cílem je hrát fotbal, který se bude líbit lidem, a hlavně bude dělat radost samotným hráčům.

Sparta Kutná Hora
Libor Tichý (trenér): Hlavními hvězdami dnes určitě páni rozhodčí, kteří v prvním poločase odpískali nepochopitelnou penaltu. Tu sice soupeř neproměnil, chvíli poté ale sudí vytasil velmi diskutabilní červenou kartu a hráli jsme v deseti. I přes to jsme bojovali o dobrý výsledek. Bohužel se zde zase ukázal ‚‚muž v černém‘‘ (rozhodčí, pozn. redakce), který uznal gól z minimálně dvoumetrového ofsajdu. Je to velká škoda, jelikož mohlo jít o zajímavé utkání. Už teď je mi velmi líto kluků, kteří budou muset absolvovat utkání na hřišti Nespek. Co se týče našeho výkonu, klukům nemůžu nic vytknout. Do vyloučení jsme byli aktivním a vyrovnaným soupeřem. V druhé půli jsme se v oslabení srdnatě rvali alespoň o bodový zisk, ale jsem přesvědčen, že pokud bychom toto utkání hráli do pondělního poledne, tak bychom díky okolnostem, které jsem již zmínil na body stejně nedosáhli. Během týdne se připravíme na další utkání a pevně věřím, že budeme moci nabídnout našim fanouškům kvalitní výkon, kvůli kterému tak poctivě všichni celou zimní přípravu makali a dřeli.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - J. Melichar [-] , L. Maršoun [-] (77. D. Pešta [-] ) , J. Petlička [-] , Y. Sniskchuk [-] , T. Nikrmajer [-] , J. Bredler [-] , T. Máca [-] (66. M. Rosenvald [-] ) , P. Čaloun [-] (87. P. Vrkoslav [-] ) , L. Hronek [-] , M. Skalický [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - M. Exner [-] , V. Čičatka [-] (77. M. Čáp [-] ) , J. Nekvinda [-] , M. Vokoun [-] (77. D. Cimr [-] ) , F. Čáp [-] , L. Křelina [-] (56. V. Němec [-] ) , D. Honc [-] , J. Strnad [-] , B. Franc [-] , M. Wolf [-] (68. V. Šámal [-] )

ŽK: 62. J. Bredler , 76. Y. Sniskchuk - 67. M. Wolf , 72. M. Vokoun , 82. F. Čáp . ČK: 41. J. Nekvinda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tichý Lukáš - MIŽIČ Jan, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Kalousek

Expert: Matěj Richter
Tip experta: výhra domácích

O šanci dostat se na první místo tabulky budou tento víkend bojovat domácí TJ Sokol Nespeky, které budou hostit 8. tým tabulky Sparta Kutná Hora. Nespeky se pyšní nejlepší obranou v lize, jelikož obdržely pouze 11 gólů a s jejich hladovostí pro ně určitě nebude problém zvítězit. Pohodlně si dojdou pro tři body, a dokonce tipuji i přesný výsledek 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů