Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes nepovedený vstup do utkání si Hřebeč nakonec z Berouna odváží tři body


Branky


5

Zajímavý zápas doplněný šesti góly zařídily divákům týmy ČLU Beroun a SK Hřebeč. Ačkoliv měli domácí vynikající vstup do utkání, své vedení si nedokázali pohlídat a rozjetá Hřebeč navazuje na svou podzimní krasojízdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel začátek, když Jakub Krůta rozvlnili síť ze standardní situace hned ve 2. minutě zápasu. Chvíli poté se mohli fotbalisté Berouna radovat znovu, ale z nadějné šance nakonec nebylo nic.

Poté začala dominovat Hřebeč. Po pohledné akci ve středu hřiště se do úniku dostal Pařízek a svůj nájezd úspěšně proměnil. Zanedlouho mohli jít hosté dokonce do vedení, jenže střelu Jablonského na poslední chvíli výtečným obraným zákrokem vykopl stoper domácích. Tlak hostí pokračoval a ve 34. minutě se dostala Hřebeč díky střele z voleje Nováka do vedení 2:1.

Konec poločasu patřil Berounu a díky úspěšně zahrané standardní situaci se Berounští mohli radovat z vyrovnávacího gólu Tomáše Lhotky.

Beroun měl solidní vstup i do druhého poločasu. Do vedení mohl jít opět díky perfektně zahrané standardní situaci, jenže hřebečský golman Kabele byl proti a svým skvělým zákrokem udržel svému týmu nerozhodný stav 2:2.

Po této akci byl na hřišti poměrně klid. Hra se dostala do fáze, kdy diváci sledovali pěkný kombinační fotbal na obou stranách. V 67. minutě si na středu hřiště vzal balon Jablonský, který po svém výborném slalomu mezi třemi hráči Berouna posunul míč na Lukeše, ten poslal přesný centr na Nováka, který pohotově zvýšil na 3:2.

Domácí se pokoušeli o zvrat, soupeře zatlačili, a dokonce si vytvořili i zajímavou příležitost. Bohužel pro ně, trefili pouze tyč. Definitivní tečku za tímto utkáním udělal Jablonský, který se v 87. minutě dostal do brejku a zvýšil na konečných 4:2 z pohledu hostí.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Michal Červenka (trenér): Musím podotknout, že náš soupeř byl velice kvalitní, zkrátka zvítězila zkušenost. Hřebeč měla celkem problémy s našimi standardkami, ale to je asi to jediné, čím jsme soupeře zaskočili. I přes to, že naši kluci dělali to, co se po nich chtělo, na vítězství to nestačilo. My se musíme hlavně soustředit na další zápasy.

SK Hřebeč
Štěpán Sádecký (manažer klubu): Velmi těžký zápas odehraný za nepříjemných klimatických podmínek na umělé trávě. Domácí předvedli dobrý výkon a rozhodně nám nedali vítězství zadarmo. Výhry si moc ceníme a jsme rádi, že si z Berouna odvážíme tři body.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - J. Šikanedr [-] (74. I. Tapasov [-] ) , J. Krůta [-] , M. Horel [-] , J. Počta [-] (83. M. Toure [-] ) , D. Lacina [-] (88. M. Pelikán [-] ) , R. Klička [-] , D. Poslední [-] , T. Lhotka [-] , P. Vopěnka [-] (79. Z. Zmeškal [-] ) , I. Novosad [-]

SK Hřebeč
P. Kabele [-] - D. Hajný [-] (83. J. Hora [-] ) , J. Dolejš [-] , M. Pařízek [-] (92. M. Mentberger [-] ) , J. Lukeš [-] (80. J. Faktor [-] ) , T. Jablonský [-] , A. Nadri [-] (71. T. Lukič [-] ) , O. Hodosi [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 30. J. Počta , 70. T. Lhotka , 81. D. Lacina , 82. Z. Zmeškal - 38. T. Melichar , 70. D. Hajný , 90. J. Dolejš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Kalousek

Expert: Matěj Richter
Tip experta: výhra hostů

Zde bych rád upozornil, že jakožto expert tohoto kola, ale také hráč týmu SK Hřebeč může můj názor znít lehce subjektivně. V podzimní části sezony jsme doma Beroun vysoce a hladce porazili 5:1 a na tento výkon budeme chtít stoprocentně navázat. Hattrickem se tehdy prosadil Tomáš Lukič, který předváděl výborné výkony i během zimní přípravy, kde se projevoval jako chladnokrevný zabiják zejména v zakončení. Na druhé straně 11. tým tabulky Beroun nezažívá zrovna nejvydařenější sezonu a určitě by rád pomýšlel na vyšší příčky v tabulce. Na Hřebeč ale recept bohužel nenajde a ta si z Berouna v poklidu odveze tři body. Výsledek zápasu tipuji 1:3, kde se opět prosadí Tomáš Lukič nebo hřebečský odchovanec Jindřich Faktor.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích