EXPERT TIP - 29.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 5.6.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Adam Chromek

Expertem pro 29. kolo krajského přeboru je záložník týmu SK Libčany Adam Chromek. Zkušený středopolař je čerstvým vítězem Poháru hejtmana, když jeho tým ve středu zvítězil ve finále na pokutové kopy proti hradecké Slavii. Pro nás natipoval zápasy dalšího kola krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 20 - 10 - 70 %
Komentář experta:

Jsem rád, že Černilov minulé kolo urval první body na jaře. Kluci, kteří tam hrají, to po všech těch odchodem, mají hodně těžké, ale myslím, že Červený Kostelec vedený kapitánem Márou Srkalem si to pohlídá a v Černilově vyhrají 3:0.

Tip experta: 0 0 - 22 - 78 %
Komentář experta:

Hlavní cíl v tomto týdnu máme splněn i řádně oslaven. Třeba nás to nakopne i do utkání se suverénním Bydžovem, kterému ještě zpětně gratuluji k postupu. Věřím, že předvedeme náš “walking fotbal” v plné kráse a v penaltách nám to opět vychytá, delfín v těle kosatky, Matěj Tošovský.

Tip experta: 2 0 - 10 - 90 %
Komentář experta:

Se zápasy proti Slavii máme z posledního týdne bohaté zkušenosti. Chtěl bych jejich hráčům poděkovat za přístup po emotivním finále. U pivka jsme pak společně celý zápas v klidu probrali. Ten jejich herní systém je hodně nepříjemný. Fyzicky i kombinačně jde o špičkový tým krajského přeboru. Pokud budou produktivnější než ve středu, tak věřím, že v pohodě uspějí. Tipuji výsledek 1:3.

Tip experta: 1 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

Jičín měl poslední zápasy hodně mladý omlazený tým, myslím, že to zvládnou domácí a vyhrají 2:0.

Tip experta: 2 10 - 30 - 60 %
Komentář experta:

Asi nejzajímavější zápas kola, oba týmy budou bojovat o záchranu. Jelikož jsme proti Hořicím nedávno hrály, tak vím, jaká je jejich aktuální síla. Když nastupují bráchové Drozdové, tak jde o úplně jiný tým než bez nich. Čekám vyrovnaný zápas, který skončí těsnou výhrou Hořic 2:1.

Tip experta: 0 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

V Třebši se žádnému týmu nehraje snadno, navíc po jejich zaváhání proti Černilovu, to doma budou chtít napravit. Čekám remízu 2:2 a na penalty výhru domácích.

Tip experta: 0 50 - 40 - 10 %
Komentář experta:

Zápas o třetí místo soutěže, v obou týmech je několik nadstandarních hráčů krajského přeboru. Police sice minulé kolo dostala rychtu od posíleného Chlumce, navíc se ji vykartoval nejlepší střelec soutěže Klapec, ale kapitán Láďa Kudláček si v kabině udělá pořádek a v Jaroměři si to třetí místo uhají. Tipuji jejich výhru na penalty po remíze 2:2.

Tip experta: 1 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

U Chlumce je vždycky otázka v jaké sestavě nastoupí, ale celé jaro jim vychází parádně. Z posledních 3 zápasů 19 vstřelených branek hovoří za vše. Myslím, že si s Vrchlabím poradí a vyhrají 4:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Finke 5
2. Jiří Pečenka 5
3. Daniel Bouška 5
4. Vojtěch Doležal 4
5. Martin Šmied 3
6. Franta Kral 3
7. Adam Starý 2
8. Venca Likeš 2
9. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.