0:3
(0:2)
24. Š. Blažek
44. M. Mařas (vl.)
60. N. Bekera
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 18:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bydžov zvítězil v Libčanech


Branky


24. Š. Blažek , 44. M. Mařas (vl.) , 60. N. Bekera
10

Libčany po vítězství v poháru doma nestačily na lídra tabulky a prohrály 0:3.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Libčany po skalpu hradecké Slavie ve finále poháru měly zálusk i na lídra krajského přeboru Nový Bydžov. Hosté, kteří už mají jistotu postupu do divize, neponechali nic náhodě a během první půle si vytvořili územní převahu a řadu šancí.

 

První branka přišla ve 24.minutě. Nejlepší střelec soutěže bydžovský Štěpán Blažek potvrdil roli kanonýra a prostřelil domácího brankáře Tošovského. 0:1.

 

Další změna skóre nastala až v závěru prvního poločasu. Domácí kapitán Michael Mařas nešťastně zaznamenal vlastní branku, a tak Nový Bydžov vedl o dvě branky.

Pojistku přidal hostující Bekera

Domácím se nepodařilo vstřelit kontaktní branku a zdramatizovat ve druhé půli vývoj utkání. Bydžovští kontrolovali hru a dobře drželi míč na svých kopačkách.

 

V pohodě hrající hosté přidali pojistku v 60. minutě. Nikolas Bekera, druhý nejlepší střelec soutěže, překonal brankáře Tošovského a upravil na konečných 0:3.

 

Ohlas poutkání trenéra Libčan Jiřího Hofmana:

 

Ohlas po utkání trenéra Nového Bydžova Petra Průchy:

 

Fotogalerii a ohlasy po zápase připravil Josef Bekera. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Vzhledem k tomu, jak jsme vypadali po oslavách ve čtvrtek ráno, jsme měli z utkání respekt. A navíc hrát neděle-středa- pátek, to taky nepomohlo. Samotný zápas určitě nebyl tak jednoznačný jako podzimní setkání, naopak, kdybychom proměnili jednu z 5 velkých šanci, vypadalo by to veseleji. Ale co už, potkal se zasloužený vítěz KP a zasloužený vítěz poháru KFS, což jen podtrhla přátelská atmosféra během celého zápasu. Za gratulace děkujeme a v divizi přejeme Tarzanovcům hodně štěstí!"

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Jednak gratuluji Libčanům k vítězství v poháru KFS a dále děkuji všem z domácích řad za upřímné blahopřání k vítězství v soutěži s přáním úspěchů v divizi. Budeme se opravdu snažit, abychom obstáli. Co se týče zápasu. Dá se říct, že jsme věděli o zkušenosti domácích hráčů, kteří dokáží utkání vést, jak sami chtějí. Naštěstí se toto nevyplnilo a utkání jsme vedli tak, jak jsme chtěli my. Moc se těšíme na čtvrtek 9.6. od 18,00 hodin na slavnostní zakončení sezony, na které všechny zveme!"



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Novotný [-] , J. Mokrý [-] (52. R. Tyrych [-] ) , M. Mařas [-] , D. Hůlka [-] , M. Friedl [-] (78. M. Hofman [-] ) , J. Ruprich [-] , M. Peš [-] (78. Š. Šemro [-] ) , S. Libřický [-] , F. Havrda [-] (19. F. Studýnka [-] ) , A. Chromek [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
- J. Lehký [-] , P. Pokorný [-] (71. F. Rejl [-] ) , F. Drobný [-] , N. Bekera [-] , M. Vincour [-] , A. Roubal [-] (67. P. Mokošín [-] ) , M. Voldán [-] (67. P. Mejstřík [-] ) , J. Novák [-] , Š. Blažek [-] , J. Trejbal [-] (67. J. Batelka [-] ) , M. Marek [-] (71. V. Mokošín [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2022 00:45
To se to tipuje na červenou mašinku z Bydžova. Hořice to stálo ohňostroj v N.B.=vtip Jako ve středu si někdo nechal vytisknout trička jako vítěz poháru pana hejtmana, tak m.š. PéPeho urazila fotbalového Boha na Gothardě...
David Drozd

Expert: Adam Chromek
Tip experta: remíza

Hlavní cíl v tomto týdnu máme splněn i řádně oslaven. Třeba nás to nakopne i do utkání se
suverénním Bydžovem, kterému ještě zpětně gratuluji k postupu. Věřím, že předvedeme náš
“walking fotbal” v plné kráse a v penaltách nám to opět vychytá, delfín v těle kosatky, Matěj
Tošovský.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů