0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj vyšel lépe Hořicím


Branky


10

Vysoká doma nedokázala navázat na venkovní výhru z předchozího kola a doma prohrála s Hořicemi.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drozd P. poslal hosty do vedení v závěru poločasu

Již ve 2. minutě utkání se mohl otevřít gólový účet. Hořický Kedroń našel za domácí obranou Drozda D., který šel sám na brankáře Pavliše, ale jeho střela skončila na tyči a ani z následného závaru branka nepadla, když dorážku Drozda P. vykopával z brankové čáry domácí obránce Ptáček.

 

Domácí si pak vytvořili řadu standartních situací, ale žádná k brance nevedla. Ve 28. minutě se k míč v pokutovém území domácích dostal Drozd D., ale jeho pokus vyrazil brankář Pavliš na břevno. Ve 41.minutě pálil po centru z pravé strany domácí útočník Pražák, ale jeho volej se mezi tři tyče nevešel.

 

Ve 44. minutě domácí ztratili míč na polovině hřistě a Hořice šly do rychlého portiútoku. Kedroń odcentroval a na zadní tyči hlavou zakončoval přesně Pavel Drozd. 0:1.

 

Nic další první půle nepřinesla, a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení hostů.

Domácí nevyužili penaltu a v závěru inkasovali

Vstup do druhého poločasu domácím vyšel. Ve 47.minutě vybojoval pokutový kop Pražák. Nařízenou penaltu však domácí Ptáček neproměnil, když ho vychytal dobrým zákrokem brankář Krejčí. V 50. minutě šel sám na Pavliše hostující Drozd D., ale v dobré příležitosti nezakončil přesně.

 

V 54. minutě to zkoušel technickou střelou domácí Březina, ale jeho pokus jen těsně minul pravou tyč hořické branky. V 57.minutě se hlavičkoval nebezpečně Drozd D., který sice překonal Pavliše, ale jeden z domácích obránců míč stihl odkopnout na roh. Jen o chvilku později Drozd D. našel Kedroně, kterého v dobré šanci skvěle vychytal domácí Pavliš.

 

V 66. minutě zakončoval po centru Drozda D. na zadní tyči nekrytý Havelka, ale ani on nepřekonal domácího brankáře. Na druhé straně Jarosz pěkně našel Ujece, ale jeho střela skončila v náruči brankáře Krejčího. V 79. minutě měla Vysoká největší možnost na srovnání skóre. Po standartní situaci z poloviny hřiště se míč v pokutovém území odrazil k volnému Homolkovi, který měl před sebou odkrytou branku, ale ve vyložené šanci přestřelil.

 

V 82. minutě se po nákopu za domácí obranu řítil sám na Pavliše Drozd D., který ještě přihrál na volného Jana Rozsévače a střídající hráč zvýšil na rozdíl dvou branek.   

 

V samotném závěru měl ještě velkou šanci hořický Hátle, ale i tentokrát svůj tým podržel brankář Pavliš. Hořice tak zvítězily ve Vysoké a připsaly si tak už čtvrtou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Zápas, který přinesl mnoho šancí na obou stranách. Hosté jich měli asi víc, ale rozhodují bylo, že oni dvě proměnili a my nedokázali skórovat ani z pokutového kopu."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Věděli jsme, že i přes nepřesvědčivé jarní výsledky nás nečeká lehký soupeř. To se také v zápase plném soubojů potvrdilo. V začátku jsme nevyužili dvě vyložené šance a to se neslo celým zápasem. I domácí měli několik nevyužitých loženek. Rozhodující momenty olemovaly poločasovou pauzu. Před ní branka a po ní chycená penalta. Pojišťovací gól jsme vstřelili až v závěru a domácí stále hrozili. Výhra je však zasloužená a hráči zaslouží opětovnou pochvalu. Chvála i pro tradičně skvělé rozhodčí."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Jelínek [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , P. Kafka [-] - O. Ujec [-] , F. Jarosz [-] , M. Haken [-] (75. V. Bělka [-] ) , T. Březina [-] - J. Pražák [-] , J. Homolka [-] (80. J. Podlipný [-] ) -

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - A. Kedroń [-] (78. P. Hátle [-] ) , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] (78. A. Vávra [-] ) , P. Drozd [-] , P. Palm [-] , M. Havelka [-] (67. J. Rozsévač [-] ) , Z. Nečesaný [-] (89. M. Dobrovolný [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-]

ŽK: 40. M. Ptáček - 61. P. Drozd .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Blaschke Jiří - JIRÁK Jiří, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Adam Chromek
Tip experta: výhra hostů

Asi nejzajímavější zápas kola, oba týmy budou bojovat o záchranu. Jelikož jsme proti
Hořicím nedávno hrály, tak vím, jaká je jejich aktuální síla. Když nastupují bráchové Drozdové, tak jde
o úplně jiný tým než bez nich. Čekám vyrovnaný zápas, který skončí těsnou výhrou Hořic 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza