Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 10:30

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelcem nad Orlicí doma nezvládl zápas s Jičínem


Branky


10

Jičín na půdě Kostelce nad Orlicí dokázal zvítězit vysokým rozdílem.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičínský Matějka se hned dvakrát prosadil

Začátek utkání vyšel lépe hostům. Už v 10. minutě šli do vedení. Petr Beneš využil nedorozumnění v domácí obraně a těsně před vybíhajícím brankářem Matouškem povedeným obloučkem vsítil první branku zápasu. 0:1.

 

Ve 24. minutě si na přihrávku za domácí obranu naběhl hostující Zugar, který se však dostal do velkého úhlu, a tak jeho střela skončila vedle Matouškovy branky. Ve 30. minutě se k přímému kopu postavil hostující Vojtěch Matějka, který střelou přes zeď překonal Matouška. 0:2.

 

Ve 32. minutě mohli domácí snížit. Po centru z levé strany se ke střele dostal kostelecký útočník Hašek, ale jeho pokus skončil na levé tyči Masiarovy branky. Ve 36. minutě se po rychlé akci hostů dostal do šance Vojtěch Matějka, který ranou na vzdálenější tyč zvýšil na rozdíl tří branek. 0:3. V závěru prvního poločasu si domácí vytvořili územní převahu, ale branku se jim vstřelit nepovedlo.

 

 

Druhou trefu v utkání přidal i Beneš

Ve druhém poločase se domácí snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale v 59. minutě inkasovali další branku. Pěknou kombinací se hosté dostali až do pokutového území, kde přesně zakončoval David Fidrich a bylo to už 0:4.

 

Po čtvrté brance se utkání už "jen" dohrávalo. V 75. minutě zatáhl po pravé straně jičínský Matějka míč až k brankové čáře a v pádu našel a nabíhající Jiřího Dítě, který prostřelil Matouška. 0:5.

 

V 88. minutě opět Matějka zatáhl míč po pravé straně a na jeho zpětnou přihrávku si naběhl Petr Beneš, který upravil na konečných 0:6.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Utkání se nám nepovedlo herně ani výsledkově. Udělali jsme hodně chyb, které soupeř potrestal. Do příště se musíme zlepšit, dnešní výkon neměl parametry krajského přeboru."

SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Po dlouhé době jsme hráli kombinačně a vzadu bez chyb. Odrazilo se to ve výsledku. Hráčům gratuluji k vítězství."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - D. Idrissov [-] , A. Hašek [-] (71. D. Sejkora [-] ) , J. Sameljak [-] , O. Kotyza [-] (46. M. Plocek [-] ) , K. Kaplan [-] (46. P. Brandejs [-] ) , L. Říha [-] (71. O. Bečka [-] ) , M. Vídeňský [-] , R. Dostálek [-] , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

SK Jičín
A. Mäsiar [-] - P. Beneš [-] , J. Kuneš [-] (62. T. Klaban [-] ) , D. Zezulka [-] (69. P. Buchvald [-] ) - V. Matějka [-] , O. Zugar [-] , D. Machačný [-] , J. Lánský [-] - D. Fidrich [-] (80. F. Kosejk [-] ) , J. Dítě [-] (80. L. Joukl [-] ) - J. Nálevka [-]

ŽK: 30. K. Kaplan - 38. P. Beneš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škoda Martin - VÍTEK Pavel, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Adam Chromek
Tip experta: výhra domácích

Jičín měl poslední zápasy hodně mladý omlazený tým, myslím, že to zvládnou domácí a
vyhrají 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích