EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 22.5.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Jakub Hradil.




Jakub Hradil

Za experta jsme zvolili Jakuba Hradila, redaktora fotbalunas, který píše o 1. B třídě skupiny C.  Jakub o sobě tvrdí, že je básník v kopačkách, a že jeho silnější pravačka je ještě horší než levačka. Nyní hraje fotbal za Hnojník. Dříve obouval kopačky v dresu Staříče a Staré Bělé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Jakartovice vedené kapitánem se zkušenostmi z divize Tomášem Šupákem už sice nemohou pomýšlet na postup o patro výše, i tak si myslím, že o motivaci nepřijdou a na jedné z nejhorších obran soutěže, kterou disponuje Komárov si vylepší skóre. Navíc pokud bude chytat David Kříž, tak se nebojím toho, že by domácí inkasovali.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Kylešovice doma hrají na umělé trávě a venku na přírodním pažitu se dlouhodobě trápí. Vávrovice jsou pro mě letos zklamáním, teď se ale chytly překvapivě v Březové a myslím si, že body z venku potvrdí proti nejhoršímu celku soutěže.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Raketa jara Stěbořice naposledy ztratily body v na podzim v říjnu a minulý víkend urvali důležitou výhru nad zatím suverénní Píští. Bodově se dostali na její dostřel a pokud chtějí pomýšlet na první flek, tak musí Melč suverénně přejet.

Tip experta: 0 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Závada, krásné hřiště horší mančaft. Nicméně toto je strašně složitý duel. Závada snad 11 utkání nebodovala a Dolní Životice taky nejsou zrovna extra hitparáda. Závada prohrála i s posledními Kylešovicemi, které tak trochu vrátila do boje o záchranu. Vzájemný podzimní duel urvali pro sebe hrací Závady a já doufám, že nastoupí za hosty Lukáš Drahorád, který tentokrát hlavou rozhodne o hubené remíze 1:1.

Tip experta: 1 46 - 45 - 9 %
Komentář experta:

Vřesina je za mě černý kůň soutěže. Vynikající zkušený kapitán Martin Pešek si k sobě přivedl ještě ostřílenějšího borce z rodiny Jirku Peška, který má zkušenosti i z druhé ligy za Fotbal Třinec a společně táhnou Vřesinu do horních pater tabulky. Pokud budou oba k dispozici nevidím důvod, proč by Vřesina neměla brát tři body. Dva rozdíloví hráči na okres bohatě stačí.

Tip experta: 1 27 - 18 - 55 %
Komentář experta:

Zde věřím, že se opět ukáže faktor toho, že celek zvyklý hrát doma na rovné umělce mívá s přírodním terénem trošičku problém. V úvodních 20.minutách je inkasují Těškovice dvakrát a domácí si zbytek utkání pohlídají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Březová naposledy vyhořela s Vávrovicemi, které jsou okolo 9.místa. Píšť za svou cestou po letech zpět do 1.B třídy poprvé zakopla, když prohrála důležitý duel se Stěbořicemi, nicméně tento víkend rozjedou novou sérii vítězství. Březová nemá domácí čím překvapit.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Dalimil Smolka 6
2. Martin Vitásek 5
3. David Rychtar 5
4. Lukáš Hruška 5
5. Karel Balcar 5
6. Daniel Solný 4
7. Michal Jamnický 4
8. Lukaš Postulka 4
9. David Řehulka 4
10. Tomáš Šenk 4
11. Jakub Hradil 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.