Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice potvrdily roli favorita


Branky


11

Stěbořice vyhrály v Melči o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Melč se na svém  trávníkku střetla s mužstvem ze Stěbořic. Do vedení se dostala favorizovaná družina ze Stěbořic, když po dvanácti minutách propadl centr Šeuera na Josefuse, který byl hlavou nekompromisní – 0:1. Melč vyrovnala po čtvrthodině, když utekl hostující obraně Chreno, který si přehodil obránce a stejným způsobem překonal i brankáře – 1:1. Hosté mohli jít opět do vedení, ale Konečný v šanci selhal. Melč hrozila z přímých kopů Martínka, ale ty ke gólu nevedly. Ve 27. minutě se Stěbořice ujaly opět vedení, když centr Palety dostal hlavou do brány opět Josefus – 1:2. Po půlhodině hry přišly pro Stěbořice komplikace, když brankář Barteska zahrál rukou před pokutovým územím a dostal červenou kartu a do brány musel jít dvougólový střelec Josefus. Domácí mohli srovnat Ladnerem, ale jeho střela mířila jen těsně vedle.

Stěbořice výhru ještě navýšily

Ve druhém poločase se oslabené Stěbořice soustředily na udržení těsného náskoku a podnikaly smrtící brejky. Melč se snažila, ale gólovky Prdy svůj cíl nenašly. Po hodině hry utekl stěbořický Konečný, který gólově namazal Burdovi, a ten jeho výzvou nepohrdl – 1:3. Osm minut před koncem po přesné nahrávce Haase pečetil výsledek zápasu po samostatném úniku kapitán Šindelář – 1:4.

 

Melč jede příští týden do Březové. Stěbořice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Rada Klement (trenér): Podle mě to bylo vyrovnané utkání, ale my jsme nedávali šance a soupěř ano. Bohužel kádr teď lepíme jak se dá.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): V prvním poločase jsme si to zkomplikovali červenou kartou našeho brankáře. Ve druhém jsme se soustředili na udržení stavu 1:2, a hráli na brejky. Dva nám vyšly.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - P. Kuča [-] (67. K. Palzer [-] ) , O. Wáleczek [-] , J. Smolek [-] , O. Chreno [-] , M. Martínek [-] , T. Švihálek [-] , D. Ladner [-] , M. Klein [-] , P. Prda [-] , P. Hora [-]

TJ Sokol Stěbořice
T. Barteska [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , D. Burda [-] (77. O. Fidler [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Konečný [-] , P. Fiedler [-] (60. A. Baier [-] ) , O. Haas [-] (83. M. Kokeš [-] ) , M. Paleta [-] (72. S. Krajčír [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-] (74. M. Šimon [-] )

ŽK: 19. J. Smolek , 65. P. Prda , 72. O. Wáleczek , 85. M. Klein - 58. V. Konečný . ČK: 31. T. Barteska .
Hráči zápasu: P. Prda - V. Konečný , M. Josefus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ČERMÍN Josef (N), ŠIMON Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Raketa jara Stěbořice naposledy ztratily body v na podzim v říjnu a minulý víkend urvali důležitou výhru nad zatím suverénní Píští. Bodově se dostali na její dostřel a pokud chtějí pomýšlet na první flek, tak musí Melč suverénně přejet.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů