Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov překvapil Jakartovice


Branky


11

Komárov vyhrál o jednu branku nad Jakartovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl

Jakartovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Komárova. Komárov překvapivě, ale zaslouženě bodově vykradl Jakartovice. Úvodní dvacetiminutovka ale patřila domácím. Došla už na začátku nastřelil břevno, v šanci se objevil Daniel Pekárek, Kuzník, i Havlíček. Do vedení ale se dostal Komárov, když dlouhý pas Hečka našel Chovance, který si pohrál s domácí obranou a překvapivou střelou pokořil brankáře – 0:1. Hosty gól nabudil a  ve 27. minutě rohový kop Hečka našel hlavu Haase, jehož hlavičku brankář vyrazil, ale na dorážku Šuberta byl krátký – 0:2. Deset minut před koncem poločasu posadil Došla přímák na hlavu Kuzníka, který snížil skóre – 1:2. Komárov mohl ještě před přestávkou skóre navýšit, ale po nahrávce Hřivnáče si všiml Kubesa, že domácí brankář Kříž stojí daleko před brankou. Zkusil ho tak překvapit, ale mířil těsně nad bránu.

Oba soupeři dali po jedné brance

Úvod druhé půle patřil Jakartovicím. V 55. minutě našel Pedrosa Daniela Pekárka, který si navedl míč k šestnáctce a střelou k tyči vyrovnal – 2:2. Komárov ale paradoxně převzal otěže zápasu. Do velké příležitosti se dostal Chovance, kterého vychytal gólman Kříž. Tvrdá střela Thomase z kroku z dvaceti metrů skončila na tyči. V další šanci se zjevil Solný, jehož lob skončil nad domácí bránou. Čtvrthodiny před koncem po dlouhém nákopu Kubesy vyslal Hečko za obranu Chovance, který rozhodl o třech bodech pro hosty – 2:3. V závěru zápasu ještě mohl Komárov přidat ještě jednu branku, ale Chovanec, který si pohrál s obranou a brankářem selhal. 

 

Jakartovice jedou příští kolo do Stěbořic. Komárov bude hostit Vřesinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Dneska to byla zasloužená prohra. Sice jsme ze začátku měli fost šancí, ale hosté ze dvou brejků šli do vedení. Pak jsme sice vyrovnali, ale byla to z naší strany křeč a hosté pak dali na konečných 2:3.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Před zápasem jsme chtěli získat alespoň bod, který by byl pro nás zlatý. Nakonec vezeme tři zlaté body. Musím pochválit celý tým, který se kousl a předvedl jeden z nejlepších bojovných výkonů v sezóně. Dnes si troufám říci, že si vezeme tři body zaslouženě, protože jsme měli ještě další šance, které jsme neporměnili a výsledek mohl být ještě vyšší. Doufám, že nám tři body pomůžou ke klidnějšímu závěru sezóny.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Kříž [-] - . Prieto [-] , . Fernández [-] , K. Török [-] , M. Gračanin [-] , P. Kuzník [-] , F. Havlíček [-] (72. T. Šupák [-] ) , M. Poštulka [-] , L. Bartoš [-] , M. Došla [-] , D. Pekárek [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Haas [-] (60. R. Matrosz [-] ) , O. Hečko [-] (85. O. Šimeček [-] ) , V. Chovanec [-] , M. Šubert [-] , J. Srubek [-] (54. D. Thomas [-] ) , D. Solný [-] , V. Kubesa [-] , M. Hřivnáč [-] , O. Hanke [-] , J. Novák [-]

ŽK: 45. M. Došla , 70. . Fernández , 89. L. Bartoš - 45. D. Solný .
Hráči zápasu: V. Chovanec , O. Hečko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - BUKOVSKÝ Josef, RÁDEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jakartovice vedené kapitánem se zkušenostmi z divize Tomášem Šupákem už sice nemohou pomýšlet na postup o patro výše, i tak si myslím, že o motivaci nepřijdou a na jedné z nejhorších obran soutěže, kterou disponuje Komárov si vylepší skóre. Navíc pokud bude chytat David Kříž, tak se nebojím toho, že by domácí inkasovali.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích