Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


11

Vřesina remizovala se Štítinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Vřesina přivítala na svém hřišti mužstvo ze Štítiny. Hosté ukázali domácím lekci z produktivity, když ze třech střel dali tři góly.Úvod zápasu patřil Vřesině, která si vypracovala několik příležitostí. Už po 4. minutách se ukopl ve velké šanci Guřan. Po kombinaci Guřan, Jiří Pešek střílel Vojtěch Kocián vedle. Po centru Martina Peška a střele Ondřeje Kociána se taky nic neurodilo. Ve 20. minutě po rohu Martina Peška a hlavičce Strakoše odvracela hostující obrana míč na roh. Do vedení se tak dostala po půlhodině hry Štítina, když z přímého kopu obstřelil zeď Trušina – 0:1. Za dvě minuty obešel brankáře Vojtěch Kocián, ale míč se mu zapletl mezi nohami, ale stačil ještě nahrát Boháčovi, který vyrovnal – 1:1. Ve 34. minutě prošel centr Rončky na záadní tyč, kde míč zkušeně trkl do brány hlavou Guřan – 2:1.

Nakonec skončil zápas remízou

I druhý poločas začala aktivněji Vřesina, ale střelu Jiřího Peška lapil hostující brankář Martin Vitásek. Štítina vyrovnala těsně před hodinou hry, když si si postavil míč k přímému kopu opět Trušina, který ho poslal na stranu gólmana, který balon propustil do sítě – 2:2. Obrat ve skóre přišel v 66. minutě, když prošel středem hřiště kapitán Marek Vitásek a nedal brankáři žádnou šanci – 2:3. Vřesina pak zahrozila střelami z dálky. V 80. minutě už se Vřesina radovala skoro z vyrovnání, ale přímý kop Čecha hostující obrana vykopávala z brankové čáry. Vřesině se ale podařilo sedm minut před koncem srovnat, když dlouhý nákop Jiřího Peška posunul před prázdnou bránu Rončka na France, který poslal balon do kasy – 3:3. V poslední minutě mohla ještě domácí družina rozhodnout, ale samostatný nájezd Jiřího Peška brankář Martin Vitásek vystihl.

 

Vřesina jede příští kolo do Komárova. Štítina bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Konečně k nám přijelo mužstvo, které chtělo hrát fotbal, ale vinou vlastních chyb a darovaných přímých kopu jsme jim darovali body a oni nám ukázali produktivitu.

TJ Tatran Štítina
klubový web: My nad Vřesinou poslední roky nevyhráváme a tak si bodu z jejich hřiště vážíme,byť jsme šahali na všechny tři.A chybělo nám sedm hráčů z kádru.....ale to už je stará písnička.....



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Guřan [-] (82. P. Boček [-] ) , F. Rončka [-] , M. Pešek [-] (38. J. Franc [-] ) , V. Čech [-] , V. Kocian [-] , P. Strakoš [-] , O. Kocián [-] (66. Z. Říha [-] ) , J. Pešek [-] , J. Pagáč [-] , M. Boháč [-] (84. T. Pientka [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - J. Rohovský [-] , M. Sakmar [-] (29. J. Kubánek [-] ) , L. Bartusek [-] (80. D. Prokeš [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Kunczik [-] , O. Kurka [-] , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , M. Harasim [-] , V. Watzlavik [-]

ŽK: 77. P. Kunczik , 79. M. Vitásek .
Hráči zápasu: J. Pešek - M. Sakmar .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - JANIK Jakub, BOŘUCKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vřesina je za mě černý kůň soutěže. Vynikající zkušený kapitán Martin Pešek si k sobě přivedl ještě ostřílenějšího borce z rodiny Jirku Peška, který má zkušenosti i z druhé ligy za Fotbal Třinec a společně táhnou Vřesinu do horních pater tabulky. Pokud budou oba k dispozici nevidím důvod, proč by Vřesina neměla brát tři body. Dva rozdíloví hráči na okres bohatě stačí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza