Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vysoko vyhrály


11

Vávrovice porazily Kylešovice o osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o tři branky

Vávrovice přivítaly na svém hřišti družstvo z Kylešovic. Vedení se ujaly Kylešovice, když se nedohodli domácí brankář s Levákem, který si vsítil hlavou ukázkového vlastence – 0:1. . V 8. minutě to mohlo být o dvě branky, ale přímý kop Felkela vytáhl z pod břevna brankář Tesař. V 17. minutě srovnal skóre zápasu po přesném pasu Jakuba Lichovníka Klein nechytatelnou střelou z osmi metru – 1:1. Za pět minut dostal pas za obranu Jakub Lichovník a otočil účet utkání – 2:1. O pár sekund později prudkou střelou k tyči nedal brankáři šanci Jan Pchálek – 3:1. V závěru poločasu po kombinaci s Chryczykem zavěsil Jan Lichovník – 4:1.

Vávrovice vedení navýšily

Na počátku druhé půle šel sám na domácího brankáře Wzientek, ale brankář jeho pokus vychytal. Pět minut po začátku poločasu propálil z přímého kopu zeď Jan Lichovník a míč se zastavil až v bráně – 5:1. V 57. minutě dostal Václav Pchálek balon do nohy a z hranice šestnáctky poslal míč k tyči – 6:1. Po hodině hry střelu Felkela z vápna chytil domácí brankář. V 77. minutě po bratrské spolupráci Jan Lichovník a Jakub Lichovník skóroval druhý jmenovaný – 7:1. Kylešovice vzápětím mohly snížit, ale Wzientka vylapal Tesař. V 81. minutě si udělal Chryczyk dva obránce a vyškolil hostujícího brankáře – 8:1. V závěru utkání ještě po centru Chryczyka přeloboval Schoppik hlavou hostujícího gólmana – 9:1.

 

Vávrovice jedou příští týden do Závady. Kylešovice budou hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Dneska jsme hráli tak jak jsme si řekli. Kluci plnili taktické pokyny a zaslouženě jsme vysoko vyhráli.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Soupeř vyhrál zaslouženě. Ke konci jsme už tahali nohy a soupeř toho náležitě využil.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Lichovník [-] , J. Pchálek [-] (58. Š. Kuzník [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Otipka [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , V. Pchálek [-] (62. M. Schoppik [-] ) , T. Šenk [-]

FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - V. Kukla [-] (46. A. Baláž [-] ) , E. Adamczyk [-] , P. Wzientek [-] , M. Vavrečka [-] (73. D. Palucha [-] ) , O. Skýba [-] , T. Kreisel [-] , F. Kadeřábek [-] , T. Felkel [-] (65. M. Klár [-] ) , P. Adamczyk [-] , A. Beránek [-]

ŽK: 27. V. Pchálek - 12. O. Skýba , 50. P. Adamczyk .
Hráči zápasu: J. Lichovník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRBA Martin - BINAR Patrik, KOZÁK Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kylešovice doma hrají na umělé trávě a venku na přírodním pažitu se dlouhodobě trápí. Vávrovice jsou pro mě letos zklamáním, teď se ale chytly překvapivě v Březové a myslím si, že body z venku potvrdí proti nejhoršímu celku soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích