EXPERT TIP - 22.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 21.5.2022

0

Expertem následujícího kola se stává hředelský kouč Jan Sklenář.




Jan Sklenář

Hředelský lodivod a bývalý brankář svým svěřencům v následujícím kole věří. Hředle mají nakročeno k postupu do krajské soutěže a trenér již může přemýšlet o skladbě týmu na novou sezónu. Objeví se v zelenobílém nové tváře nebo bude složení nejlepšího okresního týmu neměnné? Nechme se překavpit, po skončení soutěže bude v Traverza aréně rozhodně co řešit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 42 - 8 - 50 %
Komentář experta:

Podle tabulky by to měl být jednoznačný zápas, ale rozhodně nebude. Zde se přikláním k vítězství Olešné, která jde za záchranou.

Tip experta: 2 38 - 8 - 54 %
Komentář experta:

V Jesenici, na velkém hřišti, se spoustě týmů nehraje dobře. Lišany minulé kolo nezahrály vůbec zle a tuto formu si přenesou i do Jesenice a vyhrají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Máme co odčiňovat za Lišany a navíc nechceme na nic čekat a slavit vítězství v okresním přeboru doma. Takže zaprvé bych byl špatný trenér, kdybych nevěřil svému týmu a za druhé, i když Pustověty vedou jarní tabulku, jsme doma a povinnost velí vyhrát.

Tip experta: 2 31 - 15 - 54 %
Komentář experta:

Tady je otázka, jak se Tatran sejde nebo nesejde. Jelikož áčko Tatranu hraje již v pátek, tak věřím, že se sejdou v solidní sestavě a přikládám se ke dvojce.

Tip experta: 0 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Další těžký zápas na tipování. Senomaty nehrají v posledních zápasech tak, jak by si představovaly, navíc mají co napravovat z minulého kola. Řevničova naopak musí bodovat, aby zachránil soutěž, takže to vidím na remízu.

Tip experta: 2 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Další zápas o šest bodů. Lužná přišla kvůli červeným kartám na delší dobu o dva hráče. Rynholec se zvedá a i jeho sestava začíná zase nabírat na síle. Myslím si, že vyhraje Baník, ale bude to boj.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Áčko Zavidova hraje v sobotu a to je rozhodující faktor, protože určitě v neděli dopoledne sestavu o tyto hráče posílí. Městečku chybí strašně moc Urban a to se projeví. Za mě jasná výhra domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Čech 7
2. Zdeněk Řepka 6
3. Martin Havel 6
4. Jana Malecká 5
5. Filip Čížek 5
6. Ladislav Rác ml. 5
7. Václav Jelínek 4
8. Jan Sklenář 4
9. Radek Hruška 4
10. Jaroslav Bureš 4
11. Jakub Vávra 4
12. Libor Hájek 4
13. Milan Richtr 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.