Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dlouhé senomatské čekání na gólový závěr


Branky


13

Řevničov pokračoval v záchranářské jízdě v Senomatech. Se Spartou to vzhledem ke zbývajícímu losu nevypadá moc dobře a každý bod se k záchraně bude počítat. Berani ale Řevničovu k setrvání v soutěži vůbec nepomohli a připisují si vysoké vítězství, které se však zrodilo až v poslední čtvrt hodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žebrakovského přímák

Začátek zápasu patřil domácímu týmu, který držel míč na svých kopačkách a hledal cestu, jak překonat řevničovskou obranu. Byli to ale hosté, kteří přišli s první vážnější příležitostí. Po chybě v rozehrávce si to na Hornofa namířil Fujera, který byl za pět dvanáct zakřižován bránícím hráčem. V další útočné akci nikdo nevyslyšel Sedlákovu nabídku do vápna. Na druhé straně připravil míč Vávra po rohovém kopu pro Komína, jeho povedenou dělovku musel Peterka vyrážet.

 

Na první branku se po vzájemném oťukávání čekalo až do 31. minuty. Senomaty měly možnost přímého kopu, který zahrával Žebrakovský. Ten už jednu šanci poslal vysoko nad Peterkovu svatyni, nyní si ale vedl o poznání lépe. Svou levačkou zakroutil míč přesně k tyči a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Berani těsné vedení udrželi až do konce poločasu, to když doslova přežili závěrečný závar po rohovém kopu.

Gólový závěr

Řevničov potřebuje sbírat body a pokud chtěl nějaké přidat z tohoto utkání, musel se dostat zpátky do zápasu. To se mu podařilo v 59. minutě. Paradoxně to bylo po rohu domácích, po kterém šli hosté do brejku, na jehož konci byl gólový Fujera - 1:1. Sparta ožila a chtěla přidat i další gól k důležitému vítězství, ale domácí byli proti. Obraz hry se podobal prvnímu poločasu, Senomaty se stále nedostávali k tomu, co je zdobí a Řevničov nějak více nebezpečný také nebyl. Vedoucí branku po nájezdu odmítl R. Hůla, kterého přečetl Peterka. Klíčová pro tento zápas byla poslední čtvrt hodina, která rozhodla.

 

Běžela 78. minuta a Vávra si to nasměroval směr Peterkova svatyně. Při svém tažení se prosadil přes bránící hráče, udělal kličku brankáři a vystřelil vedení - 2:1. O dvě minuty později nahrával mezi dvěma bránícími hráči Týče na Trešla a ten mířil přesně - 3:1. Smrtící tříminutovku dokončil R. Hůla, který dostal míč za obranu a definitivně rozhodl o osudu utkání - 4:1. Tentýž hráč po podobné akci udeřil do řevničovské branky znovu a naposledy v utkání - 5:1. Senomaty až v závěru zápasu daly míč na zem, kombinovaly a posílaly za soupeřovu obranu smrtící nahrávky, což rozhodlo o jejich vysokém vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: V zápase jsme dělali individuální chyby, nakopávali jsme míče místo toho, abychom hráli kombinačně. Spokojen proto mohu být až s poslední dvacetiminutovkou, kdy jsme dali míč na zem, kombinovali jsme a vytvářeli si šance, po kterých jsme dali góly. I když Řevničov hraje o záchranu, tak přijel hned bez několika hráčů, což mě trochu překvapilo. Naše vítězství bylo ale zasloužené.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Do zápasu jsme vstoupili v obrovsky okleštěné sestavě. Po více než roce musel nastoupit Hanzlík, který zápas odehrál po takové době velmi dobře. V závěru dokonce musel nastoupit předseda klubu i náhradní brankář. V naší situaci je hrozné, že dojedeme na zápas v tak okleštěné sestavě. Zápas byl do druhého inkasovaného gólu remízový, bohužel další gól soupeře nás zlomil a ve zbytku zápasu už byly Senomaty jasně lepším týmem a my prohráli.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - L. Žebrakovský [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , J. Vávra [-] , M. Špidra [-] , R. Trešl [-] (85. D. Skřivan [-] ) , M. Komín [-] (76. J. Týče [-] ) , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , M. Sailer [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] (87. P. Tomeš [-] ) - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , M. Kočí [-] , J. Urbanovič [-] - J. Murčo [-] , J. Husák [-] , M. Beneš [-] (88. J. Pesl [-] ) - J. Fujera [-] , J. Sedlák [-] - O. Hanzlík [-]

ŽK: 13. M. Sailer - 44. J. Urbanovič .
Hráči zápasu: L. Mácha , J. Vávra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TVRZ Marek - SKLENKA Petr (N), PEDÁL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Další těžký zápas na tipování. Senomaty nehrají v posledních zápasech tak, jak by si představovaly, navíc mají co napravovat z minulého kola. Řevničova naopak musí bodovat, aby zachránil soutěž, takže to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích