4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle porazily Pustověty a slaví okresní double!


Branky


13

Možnost definitivního rozhodnutí měly Hředle v domácím zápase s Pustověty. A kde jinde oslavit jisté první místo než před svými věrnými fans. Pustověty chtěly mistrovské oslavy zelenobílých odsunout, chuť a vůle zvítězit byla ale silnější. Podzimní mistr nezklamal a může se předčasně radovat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd

Úvodní čtvrt hodina nabídla vzájemné oťukávání obou mužstev, kdy se hrálo především mezi vápny. Jako první zahrozili domácí. A. Vitner našel Slámu, který poslal míč těsně nad pustovětskou svatyni. Z dalšího svého pokusu byli hředelští fotbalisté úspěšnější. Tečovaná střela Koláře ještě těsně minula branka a zahrával se rohový kop. Z něj už se Hředle radovaly. Do centrovaného míče práskl Dav. Minařík a otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Po půl hodině se prosadili domácí znovu, opět z rohového kopu. Další centr T. Vitnera od praporku, tentokrát na přední tyč, kde hlavou uklidil míč za Beneše velmi dobře hrající M. Čuda - 2:0. O chvíli později si málem další gól připsal Dav. Minařík, ale jeho projektil orazítkoval pouze břevno. Ve 40. minutě přišel třetí úder zelenobílých. Kolář nahrával Slámovi, který se do míče opřel ze střední vzdálenosti a trefil výstavní gól - 3:0.

 

Pustověty se připomněly dvěma závěrečnými akcemi. Nejprve krátce před koncem poločasu mířil těsně vedle J. Hula, krátce po něm provětral topoly za brankou O. Hula. Na hřišti byl po nudném začátku pouze jeden tým, který si vytvořil velmi příjemný základ do druhého poločasu.

Čekání na oslavy

S nástupem do druhého dějství byla na domácích znát chuť dotáhnout zápas do vítězného konce a začít s oslavami. Běžela 48. minuta, když se po lajně prohnal M. Vitner, centrem našel Slámu a ten hlavičkou stvrdil definitivní hředelskou nadvládu v soutěži - 4:0. Hředle působily kompaktně již od zadních řad a hru kontrolovaly. Po hodině hry to zkoušel zajímavým lobem A. Vitner, ale branka mu byla malá. Ještě zajímavější byla střela Koláře, proti které ale Beneš předvedl své kvality a konečky prstů ji vytáhl na rohový kop.

 

Domácí chtěli přidat další gól a ještě si zpříjemnit oslavy. Beneš byl ale s pohotovými zákroky proti střelám A. Vitnera, M. Vitnera nebo individuálnímu průniku Dav. Minaříka proti. Přeci jen dostat bůra, to nechce žádný brankář. Utkání se dohrávalo a konečný hvizd exligového sudího Pavla Fraňka odstartoval hředelské oslavy, které pokračují možná dodnes. Okresní double se přeci jen nerodí každou sezónu.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Jsem rád, že už je hotovo a nebudeme se nějak trápit. Chtěl bych poděkovat celému realizačnímu týmu a hráčům. Byl to prostě týmový úspěch. Fungovala výpomoc z béčka nebo dorostu. I když nebylo vždy vše ideální, tak jsme si šli za svým cílem a ten jsme splnili do puntíku, získáním obou trofejí. Teď už budeme pomalu připravovat tým pro další sezonu. Co se týče zápasu. Opět jsme museli řešit problémy se složením obrany. Ke zraněnému Kroupovi, absentujícímu Raisovi se při rozcvičce zranil i Žihla, a tak z původní obrany zbyl jen Somol. Velké díky tak patří stoperům z rezervy. Odehráli to zcela na jedničku. Fit nebyl ani Sláma a hodně jsem se bál i absence Bechnera. Nakonec i přes pomalejší rozjezd to dopadlo velmi dobře. Celý zápas jsme měli pevně pod kontrolou a po první brance bylo rozhodnuto. Pustověty přijely s velkým respektem a za celý zápas si toho směrem dopředu moc nevytvořily.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Ačkoliv jsme stáli proti prvnímu týmu, tak úvodních dvacet minut nebylo z naší strany vůbec špatných. Pak jsme dostali tři rychlé góly a bylo po zápase. Hředle zcela zaslouženě zvítězily a gratulejeme jim k prvenství v soutěži.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - L. Koláček [-] , T. Vitner [-] (62. B. Amauwah [-] ) , M. Čuda [-] (46. M. Vitner [-] ) , A. Kolář [-] (77. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] (62. M. Vodrážka [-] ) , T. Čuda [-] (77. M. Malecký [-] ) , D. Minařík [-] , T. Bureš [-] , M. Somol [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Volráb [-] , M. Peták [-] (46. V. Bičovský [-] ) , F. Kratochvíl [-] , M. Hranai [-] (68. M. Hanuš [-] ) , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , J. Sixta [-]

ŽK: 85. D. Brož , 89. M. Vitner - 71. J. Sixta .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Máme co odčiňovat za Lišany a navíc nechceme na nic čekat a slavit vítězství v okresním přeboru doma. Takže zaprvé bych byl špatný trenér, kdybych nevěřil svému týmu a za druhé, i když Pustověty vedou jarní tabulku, jsme doma a povinnost velí vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích