Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 10:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

B-tým Zavidova poslal Městečko na pomezí záchrany


Branky


13

Nedělní dopoledne nabídlo závěrečný zápas 22. kola, ve kterém přivítala zavidovská rezerva na svém hřišti Městečko. Hostujícímu celku se bez Jiřího Urbana nedaří a Ohnivec rozhodně nejsme zvyklí vídat v dolní části tabulky. Realita je ale jiná a svěřenci Stanislava Jansy budou hrát do posledního kola o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídání brankářů

Domácí vstoupili do zápasu lépe a od úvodního hvizdu byli aktivnějším týmem. Hosté se museli znovu potýkat s absencí svého klíčového hráče Urbana, která se zdá být ještě horší než se vůbec čekalo. První branka utkání padla v 19. minutě, když dostal Sekyra míč za obranu a na vzdálenější tyč propálil Abraháma - 1:0. Postupem času ubírala zavidovská rezerva na tempu a nehrál se příliš běhavý fotbal.

 

Uběhla půl hodina hry a zavidovské béčko se radovalo znovu. Z hranice šestnáctky opět napřáhl Sekyra a jeho pokus zapadl k zadní tyči - 2:0. Krátce po vstřeleném gólu musel z důvodu zranění střídat brankář M. Štiller, kterého nahradil A. Kraus. Městečko zvládlo do kabiny zaznamenat kontaktní branku. Přímý kop ze slibné pozice vzal na sebe Šnídl a s přispěním fotbalového štěstíčka a nepříliš povedeného zákroku domácího brankáře procedil míč za jeho záda - 2:1. Ohnivec tak gólem do šatny dal najevo, že pro něj zápas není rozhodně ztracený.

 

Gólový Jančařík

Tempo ve druhém poločase navázalo na první dějství a s přibývající minutáží se hrál o to úspornější fotbal. Co je ale pro diváka důležité, góly padaly. A to hned na začátku druhé půle, když se prosadil Dvořák - 3:1. Stejný hráč měl velký podíl i na další brance domácího mužstva. V 66. minutě byl nedovoleně zastaven v hostující šestnáctce a sudí Kozák odpískal pokutový kop. Ten na sebe vzal Jančařík a nezaváhal - 4:1.

 

O tři minuty později bylo definitivně rozhodnuto. Jančařík se dostal i k další příležitosti a naložil s ní více než skvěle. Podél Abraháma poslal míč do sítě a v Zavidově si mohli zpívat tradiční "pátou" - 5:1. I přes velmi nepříznivý stav se ještě jednou připomnělo Městečko. Prokop zrychlil na levé straně hřiště a naservíroval míč do domácího pokutového území. Ve správný čas na správném místě byl Ryba, který prostřelil A. Krause - 5:2. Zbytek utkání se jen dohrál a výsledem byla důležitá výhra zavidovské rezervy, která poslala Městečko na hranici sestupového pásma.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý, kapitán: Hrál se zápas v dobrém počasí s dobrou atmosférou. Od začátku jsme chtěli být aktivní, což se dařilo. Postupem času jsme se hodně přizpůsobili soupeřovo tempu a druhý náš gól nás v tom ještě více utvrdil. Každopádně jsme tento pro nás důležitý zápas zvládli za tři body a přiblížili jsme se záchraně.




Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] (34. A. Kraus [-] ) - D. Devera [-] , J. Jančařík [-] , E. Pšenička [-] , T. Korčák [-] (65. J. Kraus [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Skoupý [-] , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , T. Diepold [-] , M. Havel [-] (73. R. Samson [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Tvrz [-] (75. F. Jelínek [-] ) , L. Majba [-] , J. Vician [-] , J. Křikava [-] , T. Loder [-] (68. J. Ryba [-] ) , J. Kučera [-] , P. Šnídl [-] , J. Hadrava [-] , V. Prokop [-] , T. Heger [-]

ŽK: 43. M. Tvrz , 57. L. Majba .
Hráči zápasu: J. Jančařík , D. Devera , A. Sekyra , M. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TÝČE Vladimír, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Áčko Zavidova hraje v sobotu a to je rozhodující faktor, protože určitě v neděli dopoledne sestavu o tyto hráče posílí. Městečku chybí strašně moc Urban a to se projeví. Za mě jasná výhra domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích