3:2p.
(1:2)
10. V. Mutinský (p.)
20. V. Hamouz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice překonala penaltového experta Řepku


Branky


27. D. Kapoun , 71. D. Kapoun - 10. V. Mutinský (p.) , 20. V. Hamouz
13

Jesenice na svém hřišti přivítala Lišany, které se svým herním stylem rozhodně nebyly proti velkému hřišti, na kterém mohou hrozit ze svých velmi dobrých protiútoků. S tím samozřejmě domácí museli počítat. Utkání nakonec nemělo v základní hrací době vítěze, a tak o plusovém bodu rozhodoval penaltový rozstřel. V něm byl penaltový specialista v brance Lišan pokořen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišanský nástup

Začátek utkání patřil hostujícímu celku, který od úvodního hvizdu hrál na plný plyn a byl zaslouženě odměněn. Výhodu pokutového kopu zužitkoval Mutinský - 0:1. O deset minut později bylo na lišanské straně ještě veseleji, když se prosadil velmi aktivně hrající Hamouz - 0:2. Jesenice se po úvodní dvacetiminutovce probudila a snížila zásluhou Kapouna - 1:2. Náskok o dvě branky mohl vrátit svému celku Feher, ale samostatný nájezd nebyl v tomto zápase jeho silnou stránkou.

Zasloužené vyrovnání

Změny v jesenickém mužstvu přinesly ovoce. Na hřiště přišel do druhé půle Jeníček, kterého po pár minutách následoval i J. John. Toto střídání vlilo domácím krev do žil a Lišany naopak svým výkonem zaostávaly za předvedenou hrou z prvního dějství. Hosté byli potrestáni, druhou branku měl na svědomí opět výborně hrající Kapoun - 2:2. Remizový stav vydržel až do konce základní hrací doby. O plusovém bodu rozhodoval penaltový rozstřel. Jesenice se nezalekla kvalit Z. Řepky a po penaltách se radovala - 3:2 po pen.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Chtěli jsme navázat na zaslouženou výhru se Hředlemi, ale bohužel se tak nestalo. Prvních dvacet minut jsme na domácí vlétli a napadali jejich rozehrávku od brankáře. Vsítili jsme dvě branky, z toho jednu z penalty a mohli přidat další tři. Bohužel náš útočník třikrát samostatný nájezd na brankáře nezvládl. Po změnách v týmu začala mít Jesenice více ze hry a my přestali úplně hrát. Je to škoda, ztratili jsme vyhraný zápas.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - F. Moučka [-] , V. Fiala [-] , P. Kotek [-] , K. Pros [-] , M. Pacourek [-] (46. D. Jeníček [-] ) , D. Kapoun [-] , T. Nistor [-] , Z. Fiala [-] , P. Altman [-] (54. J. John [-] ) , P. John [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (46. M. Medřický [-] ) , R. Žalud [-] , V. Hamouz [-] (65. P. Ledvinka [-] ) , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] (58. T. Kováčik [-] ) , J. Feher [-] (89. T. Kříček [-] ) , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-]

ŽK: 73. K. Pros - 54. J. Feher .
Hráči zápasu: K. Pros , D. Kapoun - V. Hamouz .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KALAJ René (N), KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V Jesenici, na velkém hřišti, se spoustě týmů nehraje dobře. Lišany minulé kolo nezahrály vůbec zle a tuto formu si přenesou i do Jesenice a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů