EXPERT TIP - 19.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 24.4.2022


Zpět na experttip

Jiří Swiech

Další víkendové kolo je tady a opět se bude mít divák dobrého vesnického fotbalu nač těšit. Na programu kola bude např. zajímavý sobotní duel předních celků tabulky, kdy Ludgeřovice přivítají na domácím hřišti Vřesinu, anebo nedělní derby mezi Štěpánkovicemi a Malými Hošticemi, ve kterém půjde doslova o šest bodů a konečný výsledek hodně napoví, kdo se přiblíží bezprostřednímu pásmu sestupu. 

 

Našim Expertem kola bude pro tento víkend Jiří Swiech, kterého místní kluby I.A třídy dobře znají a totéž platí i o něm, protože má kluby dobře sečtělé. Fanoušci této soutěže jej mohou znát z dřívějších působení v Kravařích, byť tam trénoval ještě v dobách divize a krajského přeboru, anebo v Chlebičově, který byl zatím jeho poslední trenérskou štací. Kromě těchto dvou celků koučoval v minulosti také střídačky v Háji ve Slezsku, Holasovicích anebo v Opavě u mládeže. V současnosti si Jiří Swiech dává od trénování pauzu, ale na fotbal nezanevřel. Sám se jezdí koukat po okolí na zápasy této soutěže, anebo rád závítá na zápasy Krnova, za který nastupuje jeho syn Jakub. A jak vidí výsledky víkendového kola? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Těžko soudit, přiznám se, že jsem se o ostravské týmy letos až tak moc nezajímal jako dříve, takže úplně nevím, co od zápasu očekávat. Ale co tak trochu znám Ludgeřovice, vím, že tam mají spoustu zkušených hráčů a že se u nich hrálo vždy dost obtížně. Troufnu si tipnout na to, že vyhrají domácí Ludgeřovice.

Tony Tony 2

Marek Lišaník 0

Ondřej Pytlík 1

Tekenn PS 2

Matěj Boček 1

Dominik Klinger 0

Pavel Galvas 0

David Kroupa 2

Radim Mudrik 2

Lukáš Burda 2

Milan Petrík 1

Marek Kulaviak 1

Marek Wendtner 1

Daniel Kožík 0

Antonín Lyčka 0

Dominik Šebesta 1

Karel Klos 0

Zpět na experttip