EXPERT TIP - 17.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 9.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

Dnešním expertem se stal Luboš Mlejnek. Hrával fotbal za Hrotovice, ale kvůli zranění a následné plastice křížového vazu v koleni s fotbalem minulý rok skončil a nyní trénuje v Hrotovicích starší žáky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 45 - 11 - 44 %
Komentář experta:

Souboj tabulkových sousedů. Šebkovice v minulém kole schytaly debakl v Třebenicích. Hosté minulé kolo nehráli a před tím dokázali překvapivě vyhrát v Čáslavicích. Myslím si, že v tomto utkání zvítězí hosté z Radotic. Působí na mě fotbalověji.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zápas šestého týmu tabulky s lídrem tabulky. Oba týmy se dokonale znají. Několik hráčů kdysi působilo v dresech obou soupeřů. Hrotovice získali z posledních 2 utkání 6 bodů, Rouchovany ze 3 utkání body 4. Domácí Rouchovany na svém hřišti získali 21 bodů z 24 možných. Doma se jim evidentně daří. Nicméně favoritem utkání jsou určitě Hrotovice. Ale jedná se o derby a tam se může stát cokoliv. Dá se očekávat velká divácká návštěva. Tipuji, že v tomto utkání zvítězí Hrotovice, ale tentokrát už to budou mít mnohem těžší než doposud proti rezervě Rapotic nebo Jemnicka. Bude to těsné.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Zde věřím Čáslavicím, že utkání zvládnou a navážou tak na výhru z Předína.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Oba soupeři musí vyhrát za 3 body. Remíza nic neřeší. Třebenice v minulém kole překvapivě zvítězili nad Šebkovicemi. Domácí prostředí udělá své a Rapotice těsně zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Další zápas dvou celků ze spodku tabulky. Vzhledem k tomu, že Jemnicko hraje "doma", tak to bude obrovská výhoda a domácí zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zápas pátého s dvanáctým týmem tabulky. Domácí mají kvalitnější tým a zvítězí.

Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

V Opatově se všem soupeřům hraje špatně. Předín má zase 2 porážky v řadě. Hosté z Předína musí zabrat a v tomto utkání zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Dominik Čech 6
2. Luboš Mlejnek 5
3. Michal Zikmund 5
4. Tomáš Novotný 4
5. Petr Zima 4
6. Mateo Premar 4
7. Josef Holčapek 3
8. Venca Likeš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.