EXPERT TIP - 17.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 10.4.2022


Zpět na experttip

Jaroslav Samson

Vypadá to, že se počasí po minulém aprílovém týdnu zase udobřilo, a tak by nemělo nic bránit tomu, aby se následující víkendové kolo bez komplikací uskutečnilo. I třetí jarní víkend slibuje zajímavé souboje. Šlágr kola se dá očekávat v Ludgeřovicích, kam zavítá Stará Bělá. Anebo pikantní záchranářský souboj mezi posledními dvěma celky, kde se bude hrát přímo o šest bodů. Rozhodně bude se nač těšit.

 

A jak to vidí Expert?

 

Dnes jsme za experta kola zvolili sportovního manažera a trenéra Jaroslava Samsona, jenž má s ostravsko-opavskou I.A třídou bohaté zkušenosti a dá se říci, že zná místní prajzské kluby od píky. V minulosti např. trénoval celky Oldřišova a Štěpánkovic, kromě toho vedl své angažmá i ve Velkých Hošticích. Poslední rok strávil v Dolním Benešově, kde působil v roli sportovního manažera. Na jaře měl převzít i roli trenéra a dokončit půlsezónu v MSFL, ale jak je známo, celek z Dolního Benešova nakonec do jarních bojů ani nezasáhl a své účinkování ve třetí lize ukončil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

Kravaře jsem viděl hrát při prvním utkání ve Štěpánkovicích a upřímně mě jejich výkon moc nepřesvědčil. Přesto nemusíme polemizovat, že mají na I.A třídu hodně kvalitní kádr, který by měl Kozmice porazit. Tipuju výhru Kravař.

Ondřej Pytlík 2

Matěj Boček 2

Tony Tony 2

Radim Mudrik 2

Marek Wendtner 1

Vojtěch Tomíček 2

Dominik Klinger 2

Lukáš Burda 2

Michal Pěntka 2

Jakub Vidiševský 2

Marek Lišaník 0

Karel Klos 2

Milan Petrík 2

Radek Hruška 1

Marek Kulaviak 2

David Skroch 2

David Kostka 2

David Kroupa 2

Zpět na experttip