EXPERT TIP - 9.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 9.10.2021

0

Expertem pro nadcházející kolo je Lukáš Nýdl, hráč Habartova!

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Nýdl

Lukáš hraje za Baník Habartov, který se v posledním kole postaral o celkem raritu v 1.B třídě, když bezbrankově remizoval s Dolním Žandovem. Jak podle něj dopadne náročný duel s Plesnou?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Tento zápas je velice těžké tipovat. Oba celky mají stejně bodů v tabulce, předvádí stabilní výkony a cílí na vyšší příčky v tabulce. Minulé kolo měl Dolní Žandov těžké utkání u nás v Habartově, které skončilo 0:0 a Aš také remízovala s těžkým soupeřem z Lipové, přesto se v tomto zápasu mírně přikláním na stranu domácího celku. Tipuji výhru domácích o 1 gól.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Chyše vlétla do soutěže jako uragán. Neprohrála ani jeden zápas a pouze jedenkrát remízovala. Naopak Hazlov se nyní trápí a nedaří se jim sbírat body. Tento zápas si Chyše pohlídá a získá 3 body jasným rozdílem.

Tip experta: 2 54 - 15 - 31 %
Komentář experta:

V tomto zápase favorizuji nás hosty i když nás na hřišti Plesné nečeká nic jednoduchého. Plesná měla v neděli těžké utkání v Královském Poříčí, kde dostal červenou kartu Stanislav Bikar, gólman a opora týmu, který jim pravděpodobně bude v zápase chybět. Nám se povedlo ze dvou posledních zápasů neinkasovat gól a naopak v útoku máme velice nebezpečné útočníky. Pokud se nám podaří pohlídat nejlepší střelce domácího týmu a opět soupeře nepouštět do šancí, odvezeme si tři body. Tipuji 1:3.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Toto bude naopak zápas dvou týmů ze spodní části tabulky. Křižovatce se letošní sezónu nepodařilo získat ani bod, trápí je i složení týmu, kdy poslední zápas nedokončili, kvůli nízkému počtu hráčů. Naopak Mariánské Lázně i když se jim také nedaří získávat body, tak předvádí vyrovnané zápasy a kromě jednoho, tak prohráli vždy o 1-2 góly. Jejich poslední výkon proti Sokolovu nebyl vůbec špatný, o poločasu hráli 0:0 a konec zápasu 1:3... Můj tip je výhra hostů 1:4.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

V tomto utkání favorizuji domácí celek. Lipová má ambice být nejvýše v tabulce, mají kvalitní tým jak dopředu tak i dozadu. Nováček soutěže Sedlec se výkonnostně zvedá a poslední dva zápasy dokázali bodovat, ale na Lipovou, která hraje doma výborně to stačit nebude. Tipuji 6:2.

Tip experta: 0 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Bukovanům nyní chyběli hráči, ať je to vinou marodky nebo červené karty, ale zápasy u nich jsou pro soupeře nepříjemné. Pokud by Bukovany nastoupili do tohoto zápasu v plné sestavě, tipoval bych vítězství domácích, jenže v plné zřejmě ještě nebudou. Hranice mají výhru s prohrou v letošní sezóně jak na houpačce, sice minulý zápas se jim podařilo vyhrát, když nasázeli trápící Křižovatce v poločasu 8 gólů, ale v tomto zápase si myslím neprohrají a troufám si zde tipovat jedinou remízu tohoto kola. Můj tip 2:2.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

V tomto kole na sebe narazí dvě mužstva s ambicí letos postoupit o třídu výš. Oběma celkům hrají A-týmy o den dříve, proto je pravděpodobné, že v neděli svoje B-týmy posílí a bude k vidění kvalitní a vyrovnaný fotbal, ale přeci jen v tomto zápase favorizuji mírně Sokolov. Tipuji tedy těsnou výhru domácího týmu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radim Mudrik 6
2. Lukáš Balada 5
3. Dominik Fülöp 5
4. Miroslav Daněk 5
5. Lukáš Nýdl 5
6. Karel Chovánek 5
7. Ivan Utěkal 4
8. Jiří Klik 4
9. Petr Chovánek 4
10. Daniel Draksl 4
11. Radek Hruška 3
12. Ladislav Juhás 2
13. David Bochňák 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.