D. Psota 4.
D. Psota 31.
F. Žába 72.
D. Psota 83. (p.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice si z Bukovan neodváží ani bod


Branky


4. D. Psota , 31. D. Psota , 72. F. Žába , 83. D. Psota (p.)
12

Domácím Bukovanům se konečně vrací hráči z marodky a tak není divu, že šli hráči do dnešního zápasu s jasným úmyslem zisku tří bodů. Hranice za sebou mají v poločase ukončené utkání s Křižovatkou, nicméně šlo o vítězství, na které chtěly navázat. Již 4: minuta pro ně ale představovala nepříjemnou komplikaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Csaplárovo vedení

Poměrně vyrovnaný vstup do utkání, ve kterém byli často aktivnější hosté, nečekaně narušila velice brzká branka. Již ve čtvrté minutě se totiž prosadil Dominik Psota a bylo to 1:0 pro domácí. Hostům se dařilo kombinovat a jejich hra nepostrádala kvalitu, postrádala ale gólové zakončení. Hranickým fotbalistům se nedařilo najít úspěšný gólový recept na obranu Bukovan. A proto, když to nešlo hostům, povedlo se to opět domácím. Po půl hodině hry se ke slovu dostal Daniel Psota, Dominikovo dvojče, který zvýšil na na 2:0. Víc branek už v první půli nepadlo a i přes nevýrazný výkon šli domácí do kabin s poměrně pohodlným vedením

Hosté se neprosadili

Obraz hry se ve druhé půli přiliš nezměnil a na další branky se čekalo poměrně dlouho. Další lekci z efektivity si domácí hráči připravili na 72. minutu, ve které vstřelil branku František Žába. 3:0. Veškerý odpor byl zlomen a hosté navíc lovili míč ze své sítě ještě jednou, sedm minut před koncem totiž zahrávali domácí rohový kop, který si vzal na starosti Daniel Psota a bezpečně proměnil.

 

Hlavní sudí Pachtová ukončila zápas za jasného stavu 4:0 pro domácí, pro hosty až příliš krutá prohra, ale historie se neptá. Hranice bude mít možnost napravit své zaváhání příští týden, kdy na domácím hřišti přivítá Hazlov. Bukovany zajíždějí na půdu poslední Křižovatky, odkud si také budou chtít odvézt všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: Konečně jsme nemuseli před utkáním řešit, kdo vůbec nastoupí. Spíš naopak, kdo nepůjde ani na lavičku. Zápas byl z naší strany velmi opatrný a na naše poměry velmi klidný. Jako bychom nechtěli hrát a kazili jsme i ty nejjednodušší fotbalové situace. Soupeř hrál velmi dobře kombinačně a dostával se do zakončení, ale neproměnil, nebo naše stoperská dvojice, mimochodem výborně hrající, zabránila ve skórování. My jsme naopak naše šance využili a proto bereme tři body. Vyzdvihnout musím také výkon rozhodčích a zvlášť slečny Pachtové. S přehledem odpískala celé utkání.




Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - - F. Žába [-] , J. Zronek [-] (72. Z. Repík [-] ) , D. Psota [-] , D. Psota [-] , J. Kukla [-] , J. Gvizd [-] , L. Pech [-] , J. Svůra [-] (81. L. Seman [-] ) , M. Hamouz [-] (84. D. Fülöp [-] ) , J. Koptík [-] (72. D. Mikolášek [-] )

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - A. Houdek [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , M. Hodonický [-] , M. Čerňanský [-] (78. P. Černý [-] ) , Z. Bartošek [-] (78. T. Filipi [-] ) , F. Šulák [-] , V. Peka [-] , K. Ferenc [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - BALHAR Ivan, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Bukovanům nyní chyběli hráči, ať je to vinou marodky nebo červené karty, ale zápasy u nich jsou pro soupeře nepříjemné. Pokud by Bukovany nastoupili do tohoto zápasu v plné sestavě, tipoval bych vítězství domácích, jenže v plné zřejmě ještě nebudou. Hranice mají výhru s prohrou v letošní sezóně jak na houpačce, sice minulý zápas se jim podařilo vyhrát, když nasázeli trápící Křižovatce v poločasu 8 gólů, ale v tomto zápase si myslím neprohrají a troufám si zde tipovat jedinou remízu tohoto kola. Můj tip 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

My už musíme konečně zabrat, po 2 debaklech musíme konečně zabodovat. Pokud se Hranice nedostaví na naše hřiště v plné sestavě, tak zápas zvládneme s čistým kontem. Tipuji naší výhru 3:0.