3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:30

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Lipové se Sedlec vrací s prázdnou


Branky


30. N. Tůma , 65. P. Slovák , 90. N. Tůma
12

Jeden z aspirantů na postup, TJ Sokol Lipová, na svém hřišti přivítal nováčka, ač navrátivšího se, ze Sedlece. Domácí v posledním kole pouze remizovali na horké půdě v Aši a tentokrát chtěli bodovat naplno. Sedlec proti Hazlovu ubojoval cennou výhru, kdy rozhodla jediná branka a tak bylo na co navazovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v první půli

Úvod utkání tentokrát nastínil celý její průběh, neboť prvotní oťukávání a zjišťování silných stránek soupeře se táhlo téměř celých 45 minut. Domácím se nedařilo kombinovat tak, jak by si představovali, všechny akce končily před vápnem. Jediná branka úvodního poločasu padla přesně po půl hodině. Martin Glazer získal míč na středu, posunul ho doprava na Nicolase Tůmu, ten se svou rychlostí dostal až před gólmana, kterému střelou nasadil jesličky a míč skončil v bráně. Domácí měli následně ještě jednu velkou šanci. Rozehraný rohový kop na roh velkého vápna převzal opět Tůma, a z místa se pokusil technickým obstřelem zakroutit míč do vzdálenější šibenice. Naprosto skvělým zákrokem se ale blýsknul sedlecký Juhás, který míč konečky prstů vytěsnil na břevno. 

Domácí si vítězství pojistili

Do druhé půle vstoupili domácí s hned dvojím střídáním a jejich hře to pomohlo. Lipovští měli míč častěji na kopačkách, hosté ze Sedlece ale se svým sympatickým výkonem rozhodně nehráli druhé housle. Ve dvacáté minutě druhého poločasu přišla rozhodující branka. Pavel Dulovec našel dlouhým pasem Pavla Slováka, který si jedním dotykem míč zpracoval a rychlým druhým dotykem přeloboval Juháse. Hosté následně hru otevřeli a i přes dvougólové manko se nevzdávali. V 90. minutě zahrávali standartní situaci, na který šel do vápna dokonce i brankář Juhás. Exekuce ale nebyla povedená, míč získali domácí, Petr Bílek předal Tůmovi a ten z půlky hřiště, z dobrých 40 metrů, poslal míč do prázdné branky.

 

Lipová bere zasloužené tři body, sedlečtí se ale prezentovali kvalitním výkonem a s předváděnou hrou s přehledem uniknou bojům o udržení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nico Tůma, hráč, střelec dvou branek: V první řadě bych chtěl pochválit soupeře za to, že se celý zápas odehrál po dlouhé době v normálním duchu, bez nějakých zbytečných faulů a plus k tomu hosté přidali fair play, když několikrát přiznali aut a podobě, což kvituji. Jinak k zápasu... nám se tentokrát moc nedařila kombinace, nebyli jsme až tak často na míči, naštěstí jsme se ještě v první půli dostali do vedení. Ve druhé půli krásně zvýšil Pája Slovák a troufám si říct, že tam se zápas zlomil na naší stranu. Hosté sice hráli sympaticky, ale málokdy ohrozili naší bránu a my pak v samém závěru jen potvrdili na 3:0. Příští týden zajíždíme do Chyše, kam všechny týmy v kraji jezdí nerady. Je to pro nás s veškerou upřímností zápas o vše.

TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha, trenér: Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Lipová je od začátku favoritem na postup. V kabině jsme si před zápasem řekli, že budeme hrát náš styl a budeme bojovat, co to jen půjde. Lipová od začátku nasadila tempo, kterému jsme se zdárně vyrovnali, první poločas se hrálo nahoru dolu. Dokonce si myslím, že jsme byli chvílemi lepší. Domácí byli ale důraznější v koncovce a proto šli do vedení. Ve druhém poločase jsme trošku zaspali začátek, čehož Lipová využila a šla do vedení 2:0. Přes naší veškerou snahu a rotace v sestavě jsme branku nevstřelili a naopak v poslední minutě ještě dostali do prázdné. Od Lipové to byl skvělý výkon, myslím, že i Sedlec předvedl solidní hru, jen nám chybí v mnoha ohledech důraz v zakončení. Lipové blahopřeji.



Sestavy


TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - N. Tůma [-] , M. Dulovec [-] (46. P. Dulovec [-] ) , P. Hynek [-] , M. Glazer [-] , P. Slovák [-] (71. J. Luňák [-] ) , T. Balák [-] (77. M. Tůma [-] ) , D. Čížek [-] , J. Žuk [-] , J. Žahourek [-] , P. Mezera [-] (46. P. Bílek [-] )

TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - P. Gregor [-] , J. Košťál [-] - D. Ferenc [-] (52. F. Kotrč [-] ) , D. Diro [-] , J. Hofman [-] , P. Krejsa [-] - J. Vydra [-] , M. Kováč [-] (71. V. Rudyk [-] ) - D. Štěpán [-] , F. Petra [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmat David - MAKOVEC Jan, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání favorizuji domácí celek. Lipová má ambice být nejvýše v tabulce, mají kvalitní tým jak dopředu tak i dozadu. Nováček soutěže Sedlec se výkonnostně zvedá a poslední dva zápasy dokázali bodovat, ale na Lipovou, která hraje doma výborně to stačit nebude. Tipuji 6:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lipová je válec, každý hráč je schopný vstřelit branku, tady to vidím na výhru 6:1.