Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 13:00

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V senzačním duelu bere všechny body Habartov!


Branky


13

Hostující Baník Habartov zažívá po vlažném úvodu sezóny zdařilé období, jak výkonnostně, tak výsledkově. Se třinácti body po osmi utkáních je v horní polovině tabulky. Plesné se naopak v posledních zápasech nedaří i z důvodu množství absencí. Po osmi kolech určitě plánovala mít víc, než devět bodů a tento počet chtěla navíšit právě v utkání s Habartovem. Úvod utkání ale nastavil jiný směr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka již po sedmi minutách

Hostům skvěle vyšel vstup do utkání. Již v 7. minutě se totiž prosadil mladý Miroslav Tancl, který využil domácí chyby v rozehrávce a poslal hosty do vedení. Ve 23. minutě byl ve vápně faulován šikovný Daniel Houdek a sudí Vojtěch nařídil pokutový kop. Toho se ujal Tomáš Tamajka, zachoval chladnou hlavu a zvýšil habartovské vedení. Když se ve 41. minutě trefil Nikolaj Sarkisov a bylo to už 0:3, zdálo se, že je po zápase. Ve 44. minutě se ale do útoku řítila hned čtveřice domácích - Pfortner, Linhart, Dutchuk a Panuška. Po pár vyměněných nahrávkách předal Linhart míč Panuškovi, který již zakončil, prostřelil gólmana a vykřesil pro svůj tým jiskřičku naděje. Následně se ještě sám na gólmana řítil Pfortner, ale neuspěl.

Drama!

Hosté ale opět dokázali utéct svému soupeři na rozdíl tří branek. Hned ve druhé minutě druhé půle se po skvělé přihrávce prosadil Petr Müller. Následně si ale vzali slovo domácí a děly se věci. O minutu později se dostal Dutchuk s míčem k rohovému praporku, kde na sebe navázal dva hráče a následně skvěle našel Linharta, který si zpracoval míč a téměř z lajny zakončil parádním způsobem na zadní tyč. V 53. minutě už to bylo jen o gól, Linhart přebral míč u šestnáctky soupeře, nahrál ještě Panuškovi a ten levou nohou obstřelil gólmana. O minutu později bylo srovnáno. Dutchuk potáhl míč, nahrál přes Linharta na Panušku a ten vstřelil svou třetí branku v zápase. Zhruba po hodině hry přišel temný moment, po závaru ve vápně došlo k nešťastnému souboji mezi Linhartem a gólmanem hostů Mitterpachem, kterého musela následně odvézt rychlá záchranná služba. Mělo by se jednat o lehký otřes mozku, věříme a doufáme, že se habartovský gólman brzy uzdraví. Od té doby byl k vidění velice bojovný fotbal, hrálo se na obě strany a naprosto skvělá divácká kulisa si určitě přišla na své. Rozhodující branka přišla v 81. minutě a vzešla z kopaček Dana Houdka. Ten poslal hosty opět do vedení a tentokrát už ho nepustili. Domácí Panuška sice ještě nastřelil břevno, branka už ale nepadla.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart, hráč: Začali jsme špatně, soupeři jsme darovali tři úvodní góly a to nás silně rozhodilo. Druhý poločas jsme se s tím pokusili ještě něco udělat, bohužel neúspěšně.

TJ Baník Habartov
Lukáš Nýdl, hráč: Do zápasu jsme nemohli vstoupit lépe, dali jsme rychlý první gól, který nás dostal do klidu. Poté se nám podařilo v první polovině utkání skóre ještě navýšit, ale zbytečně jsme minutu před koncem inkasovali. V druhé půli se nám opět hned ze začátku povedlo navýšit skóre, jenže pak přišel náš kolaps a dostali jsme 3 rychlé góly. Musím pochválit soupeře, že za stavu 1:4 to nezabalili, ale naopak ještě více zabojovali. Naštěstí se nám podařilo ještě jednou skórovat a brát v Plesné body. Na tým jsem pyšný, potýkáme se s rozsáhlou marodkou, někteří hráči museli do zápasu nastoupit na jiných postech než jsou zvyklý hrát a zvládli to dobře. Navíc se nám v zápase zranil brankář, kterého musela odvést záchranka a dochytával to náš obránce. Takže těžce vybojované a cenné body.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
J. Postolka [-] - J. Štefek [-] , M. Eliáš [-] , A. Šulek [-] , R. Kopecký [-] - R. Glazer [-] (73. P. Lekeš [-] ) , V. Pfortner [-] (46. P. Malý [-] ) , P. Schaller [-] , M. Dutchuk [-] - V. Panuška [-] , S. Linhart [-]

TJ Baník Habartov
M. Mitterpach [-] (66. M. Pajer [-] ) - T. Tamajka [-] , L. Lukeš [-] (86. L. Nýdl [-] ) , P. Müller ml. [-] , M. Janík [-] , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , M. Richter [-] , D. Houdek [-] , P. Müller [-] , N. Sarkisov [-] (55. J. Straka [-] )

ŽK: 87. M. Richter .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PETR Vojtěch - ČÁKA Jindřich, REINER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase favorizuji nás hosty i když nás na hřišti Plesné nečeká nic jednoduchého. Plesná měla v neděli těžké utkání v Královském Poříčí, kde dostal červenou kartu Stanislav Bikar, gólman a opora týmu, který jim pravděpodobně bude v zápase chybět. Nám se povedlo ze dvou posledních zápasů neinkasovat gól a naopak v útoku máme velice nebezpečné útočníky. Pokud se nám podaří pohlídat nejlepší střelce domácího týmu a opět soupeře nepouštět do šancí, odvezeme si tři body. Tipuji 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Plesná minulý zápas dostala pěknou “šišku” v Pořičí a doma se bude snažit uhájit všechny body. Budou to mít těžké, ale věřím ve výhru domácích 2:1.