0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:30

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše bere další výhru, porazila Hazlov


Branky


12

Třetí od konce proti prvnímu. Šest bodů proti Dvaadvaceti. Předem rozdané role favoritů a outsiderů. I tak ale nebylo předem nic dané, neboť na hazlovské půdě se hraje špatně všem týmům. Průběžně první Chyše si ale nemohla dovolit klopýtnutí a nic než výhra by ji neuspokojilo. Na první branky se čekalo téměř celý poločas. K vidění byla také červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho nic, nakonec dvoubrankové vedení

Srdnatý výkon domácích byl podpořen četnou diváckou návštěvou, k utkání dorazilo 80 diváků. Větší fotbalovou kvalitu ale prokazovali hosté, kteří byli více na míči a tvořili si také více šancí. Během půle hosté dokonce zahrávali penaltu, navíc nadvakrát. První pokus se jim proměnit nepodařilo, protože ale domácí hráč vběhl předčasně do vápna, k nelibosti hazlovských se exekuce musela opakovat. Hosté ale nedali ani napodruhé! Nakonec se hráči prvního týmu tabulky přeci jen dočkali. Ve 42. minutě prolomil bezbrankový stav Antonín Svoboda a bylo to 0:1. O dvě minuty později navíc zvýšil Miroslav Bouška, který se trefil parádně z přímého kopu a hosté tak šli nakonec do kabin s poměrně pohodlným, dvoubrankovým vedením.

Síť hostů se nerozvlnila

Také druhá půla byla ve znamení pomalejšího rozjezdu. Oproti první půli ale ubylo i vytvořených šancí z kopaček hostů. Důrazná hra začala postupně přinášet také žluté karty a dokonce i jednu červenou. V 76. minutě viděl svou první žlutou Josef Kadlec a o tři minuty později už se ze hřiště poroučel. V téže minutě se navíc prosadil Josef Lavička a bylo to už 3:0. Šest minut před koncem se prosadil Svoboda, pro kterého to byla druhá branka v utkání a zároveň čtvrtá a poslední pro Chyši. 

 

Hazlov tak doma zakousl porážku a spravit si chuť se pokusí příští týden na půdě Hranic. Na Chyši čeká jednoznačný šlágr kola, na její půdu totiž zavítá celek z Lipové, které se navíc střelecky probouzí obávaný kanonýr Nicolas Tůma.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chyše
Adam Vála, hráč: V Hazlově jsme začali s velkou chutí, bohužel jsme pálili šance, včetně penalty. Do kabin jsme šli alespoň s dvoubrankovým vedením. Domácí se do šancí moc nedostávali, jedinou možností pro ně byly standartní situace, ale krom jedné střely z úhlu, která šla mimo branku, se do ničeho nedostali. V druhé půli bylo zpočátku šancí poskrovnu. Našim se ale poté podařilo dovést několik akcí až ke gólu, když se prosadili Lavička a znovu Svoboda, což znamená jasné vítězství a další tři body do tabulky.



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
T. Buřič [-] - J. Šole [-] , J. Kadlec [-] , M. Kukačka [-] , F. Fuxa [-] (46. D. Šturm [-] ) , A. Padalka [-] , M. Hlivjak [-] , P. Fuxa [-] , J. Vališ [-] , M. Tuček [-] , F. Mezera [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - O. Kubinec [-] - J. Chára [-] , J. Lavička [-] , A. Svoboda [-] - D. Michel [-] - J. Velek [-] , M. Bouška [-] (62. Š. Vála [-] ) , D. Maier [-] , A. Vála [-] (85. M. Vála [-] ) , D. Ryba [-]

ŽK: 76. J. Kadlec , 77. J. Vališ , 89. D. Šturm - 55. D. Maier , 72. A. Vála , 76. D. Metlička . ČK: 79. J. Kadlec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - MELNIČUK Matěj, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chyše vlétla do soutěže jako uragán. Neprohrála ani jeden zápas a pouze jedenkrát remízovala. Naopak Hazlov se nyní trápí a nedaří se jim sbírat body. Tento zápas si Chyše pohlídá a získá 3 body jasným rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Chyše je velmi silná a to potvrdí i v Hazlově. Pokud si sebou vezmou Michela, tak si i pěkně zastřílí. Tipuji 0:6.