Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 13:00

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš si z Dolního Žandova odváží šestigólovou nadílku


Branky


11. Z. Kůta , 27. M. Jakubec , 72. O. Nazarenko , 75. Z. Kůta , 80. L. Bátovský , 83. L. Bátovský - 43. F. Jaroš , 55. D. Draksl (p.)
12

Chtělo by se říct, že Dolní Žandov v letošní sezóně zraje jako víno. Sympatický tým se v úvodě sezóny lehce hledal a výkonnostně, ani výsledkově to nebylo to pravé ořechové. Zápas od zápasu ale forma tohoto týmu roste a tak není divu, že si věřili i na ašskou Jiskru. Hosté navíc k utkání zajížděli se značnou marodkou a pouze jedním hráčem na střídání. V sestavě se ale nacházel například Hyka, jehož jméno stále budí respekt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné poločasové vedení

Domácím se podařilo dobře vstoupit do utkání, od prvních minut hra odpovídala jejich kvalitě a dařilo se jim držet míč na kopačkách. V jedenácté minutě byli za svou aktivitu odměněni. Saša Nazarenko dostal balón za obranu a z pravé strany postupoval na brankáře. I když už mohl zakončovat sám, ještě vylepšil pozici pro Zdeňka Kůtu, který zakončoval do odkryté branky a nemýlil se. 1:0 pro Žandov. Další branka ještě v úvodní půlhodině a vlnila se opět síť hostů. Po autovém vhazování od Tomáše Kuvíka se u míče objevil Michal Jakubec, který halfvolejem z hranice vápna přehodil hostujícího brankáře naprosto přesným lobem na zadní tyč. Domácí aktivita od té doby ale značně polevila a hosté se pomalu dostávali do hry. Ještě v první půli se Aši podařilo snížit, dvě minuty před koncem se k zakončení dostal Filip Jaroš a bylo to 2:1. Za tohoto stavu šly týmy do kabin.

Po vlažném úvodu se domácí opět chytli

Tak, jak do první půle vstoupili domácí, vstoupili do té druhé hosté. Hýřili aktivitou a žandovským se nedařilo najít svůj herní projev z úvodní dvacetiminutovky. I proto na sebe vyrovnání nenechalo dlouho čekat. V 55. minutě zahrávali hosté pokutový kop, o jehož exekuci se s přehledem postaral kapitán Danil Draksl. To se ale nakonec ukázalo, jako potřebná facka pro domácí. Ti totiž najednou ožili a opět začali určovat tempo. V 72. minutě přišel pro domácí tolik potřebný třetí gól. Postaral se o něj Nazarenko, který se dostal k míči ve vápně hostů a svou šanci chladnokrevně proměnil. O další tři minuty už domácí vedli opět o dvě branky a bylo vymalováno. V případě videozáznamu bychom ho už posílali UEFĚ s nadpisem "aspirant na gól roku", takto bohužel musí zůstat u vyprávění. Svou roli sehrálo opět autové vhazování z rukou Kuvíka, které se dostalo až na osu hřiště ke kopačkám Kůty. Ten napálil míč z voleje a z dobrých 30 metrů zaplul jeho projektil přímo do branky. Skóre bylo 4:2 a odpor hostů byl zlomen. Deset minut před koncem přidali domácí další pojistku, dvacet metrů od brány se k míči dostal Bátovský, rychle si ho připravil a střelou na zadní tyč zvýšil na 5:2. Poslední branka přišla v 83. minutě, byl to opět Bátovský, který se nejlépe a nejrychleji zorientoval ve vápně a uzavřel na 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán: Vstup do zápasu se nám podařil, kombinační hrou po zemi se nám dařilo dostávat za záda soupeřovo obrany a vytvářet si poměrně velké množství šancí. Z jedné takové akce jsme i otevřeli skóre. Druhý gól nás potom uklidnil asi až moc. Vypadli jsme z tempa a pustili jsme Aš do zápasu díky kontaktní brance před poločasem. Začátek druhé půle byl katastrofální. Hosté nás zatlačili a my jsme čtvrt hodiny nebyli schopni konstruktivně podržet balon. Pramenila z toho zbytečná penalta a vyrovnání. Následující minuty pak už patřili opět nám, podařilo se nám vrátit se ke hře, jakou jsme chtěli hrát a odměnou nám byl vedoucí gól. Po něm následoval hned čtvrtý gól. Ten zlomil odpor hostů a zbytek zápasu patřil naprosto jednoznačně nám. Velké pozitivum zápasu je určitě hodně vstřelených branek, o které se postarali čtyři různí střelci. Některé z branek navíc byli naprosto fantastické. Určitě bychom se chtěli takovýmto fotbalem prezentovat i nadále!




Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - O. Nazarenko [-] (82. M. Setnička [-] ) , P. Sobotík [-] (79. M. Baláček [-] ) , J. Jelínek [-] (46. D. Mašek [-] ) , L. Bátovský [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , Z. Kůta [-] , T. Setnička [-] (79. T. Hemmerka [-] ) , M. Daněk [-] , J. Rada [-]

TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - P. Hyka [-] , T. Sčasný [-] , D. Draksl [-] , V. Svoboda [-] , W. Skwierawski [-] , B. Milata [-] , J. Kotlár [-] , F. Jaroš [-] , J. Brož [-] , J. Martinovský [-] (70. M. Kohuťár [-] )

ŽK: 33. F. Jaroš , 33. W. Skwierawski , 89. P. Hyka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VU David - GODŽA Ladislav, VOŠMIK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tento zápas je velice těžké tipovat. Oba celky mají stejně bodů v tabulce, předvádí stabilní výkony a cílí na vyšší příčky v tabulce. Minulé kolo měl Dolní Žandov těžké utkání u nás v Habartově, které skončilo 0:0 a Aš také remízovala s těžkým soupeřem z Lipové, přesto se v tomto zápasu mírně přikláním na stranu domácího celku. Tipuji výhru domácích o 1 gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba týmy se prezentují poměrně pěkným fotbalem, myslím si ale, že Žandov bude doma o chlup lepší a vyhraje. Tipuji 2:1.