EXPERT TIP - 9.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 3.10.2020

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Rudolf Šťáva

Rudolf Šťáva je elitní útočník Lipníku, který bývá nejlepším střelcem svého týmu. Též se intenzivně věnuje místní mládeži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Tento zápas je těžké takhle tipnout. Hartvíkovice na domácím hřišti umí pořádně Myslibořice jsou teď opravdu ve formě a z jejich suverenity jde až strach. Samozřejmě jim přeji ještě jednu výhru, než další zápas prohrají s týmem, z kterého jde mnohem větší strach a tím myslím tým Lipníka. (Velký smích)

Tip experta: 1 70 - 0 - 30 %
Komentář experta:

Koněšín mě v posledním zápase překvapil svoji útočnou hrou, která byla podle mého docela dobrá. Samozřejmě jsme udělali vzadu několik chyb, ale i tak si myslím, že si Koněšín nezaslouží mít po 8 kolech pouze 6 gólů. Z toho půlku jejich gólů jsme obdrželi my (smích). Ale můj tip je zde 1. Náměšť si výhru doma pohlídá a soupeř odjede bez bodu.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Do Rokytnice přijede tým H. Újezdu a bude to zajímavé utkání od začátku do samého konce. Rokytnice vyhraje 3:2, ale budou to mít dost těžké. Ve vyhroceném závěru utkání však hráč hostujícího týmu obdrží červenou kartu a Rokytnice si vítězství pohlídá.

Tip experta: 1 45 - 33 - 22 %
Komentář experta:

Zde se utkají dva týmy pomýšlející na první příčku okresního přeboru. V tomto utkání věřím domácímu týmu, který si nenechá na domácím hřišti ukrást body Vladislaví. Proto volím jasný tip 1.

Tip experta: 1 56 - 11 - 33 %
Komentář experta:

Tak tým Lipníku teď prochází (no jak bych to řekl) takovou fází transformace (smích), opět jako v minulých letech máme hromadu zranění, což nepříznivě prospívá k našemu umístění a hře celkově. Někteří hráči, kteří už se měli do sestavy po zranění vracet, jsou opět zranění. Každopádně doufám, že jsme se z nejhoršího vyhrabali a vzpamatovali se. Dost nám i pomohlo prohrávat v Koněšíně 2:0 po 6 minutách, abychom si uvědomili, že je něco špatně. V Koněšíně to pro nás byla důležitá výhra a doufám že v tom budeme pokračovat. Navíc diváci by si konečně zasloužili vidět svoje mužstvo doma vyhrávat. (samozřejmě, né jen doma). Být divákem, přiznám se, nebavilo by mě to. Proto doufám, že proti Studenci ponecháme všechny body doma a budeme se radovat společně s našimi věrnými diváky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Blatnice mě v této sezóně hodně překvapila, a to konkrétně svým umístěním v soutěži. Nyní hrají doma se Syrovicemi. Dle mého názoru si Blatnice i po tomto utkání udrží krásné první místo, protože vyhrají a s hostujícím týmem si bez problému poradí.

Tip experta: 0 33 - 22 - 45 %
Komentář experta:

Jediné utkání z tohoto kola, kde tipuji plichtu. Třebelovice se sice drží v první půlce tabulky, ale s Chlístovem si budou body dělit.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Zima 6
2. Michal Zikmund 6
3. Tomáš Novotný 5
4. Štěpán Dvořák 4
5. Petr Otruba 4
6. Miloslav Kafka 4
7. Venca Likeš 3
8. jan bulant 2
9. Tomáš Urbánek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.