T. Urbánek 27.
M. Kafka 42. (p.)
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma nestačily na Myslibořice


Branky


27. T. Urbánek , 42. M. Kafka (p.) - 32. F. Hvězda , 62. P. Vejvoda (p.) , 69. J. Nevoral
9

Fotbalisté Hartvíkovic nedokázali zvítězit ani nad Myslibořicemi po dobře rozehraném zápase 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V utkání týmů s opačným postavením v tabulce byli jednoznačnými favority hosté,ale za pěkného počasí na kvalitně připraveném trávníku to byli domácí, kteří hned od začátku zatlačili hosty na jejich půlku a kteří byli více na míči a snažili se hrát fotbal.Tato aktivita vyůstila v několika vyložených šancích fotbalistů od Wilsonovy skály,které však ne a né proměnit. Až Tomáš Urbánek prolomil domací smůlu a otevřel dorážkou skore v 27.minutě. Bohužel však domácí neudrželi pozornost a po jednom z nákopů hostů a zaváhaní domácích stoperů Filip Hvězda z Myslibořic proměnil samostatný únik.Domací fotbalisté byli sice opařeni z brzkého vyrovnání leč i nadále se tlačili před hostující branku a to tak vehementně ,že hosté museli zastavit jejich útok nedovoleně a tak nařídil hlavní sudí pokutový kop,který zkušený Kafka mazácky proměnil.

Hosté zápas otočili

Ve druhé půli však domací jakoby zapomněli nohy v kabině a kupili jednu chybu za druhou čehož využili hosté a jeden z jejich průniků zastavili také nedovoleně a pískala se penalta i na druhé straně a bylo srovnáno. Domácí se pak vehementně snažili zvrátit vysledek a měli několik vyložených šancí, ale byli to naopak hosté, kteří z  jednoho brejku na rozdíl od domácích proměnili a zbytek zápasu si pohlídali. Jelikož konsternovaní domácí už dohrávali jen v křeči. A tak velmi oslabený domácí mančaft opět dostal lekci z produktivity i když byl fotbalovější.  



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Měli jsme dnes velké problémy se složením sestavy. Stěží jsme poskladali základní sestavu a pár kluků hrálo na nezvyklich postech a to bylo v první půli hodně znát. Na druhou půli naštěstí přijel nás kapitán bojující s dlouhodobým zraněním a uvolil se že nám dnes pomůže. I s jeho přispěním jsme zápas otočili a ubojovali do vítězného konce. Musím všem klukům poděkovat za bojovnost a nasazení.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
M. Outulný [-] - D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , T. Urbánek [-] , J. Sýkora [-] , D. Outulný [-] (36. D. Pipek [-] ) , M. Kafka [-] , J. Melkes [-] , M. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] (76. P. Vlk [-] )

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] , F. Hvězda [-] , V. Čapoun [-] (76. T. Palát [-] ) , J. Nevoral [-] (89. M. Čapoun [-] ) , M. Ludvík [-] (52. M. Šoustal [-] ) , J. Matoušek [-] , S. Marek [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 51. M. Kafka , 55. T. Urbánek , 86. D. Kopuletý - 34. J. Nevoral , 79. M. Šoustal , 86. P. Vejvoda , 88. F. Hvězda .
Hráči zápasu: T. Urbánek - J. Nevoral .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nováček Ivo - TOMAN František, TOMEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas je těžké takhle tipnout. Hartvíkovice na domácím hřišti umí pořádně Myslibořice jsou teď opravdu ve formě a z jejich suverenity jde až strach. Samozřejmě jim přeji ještě jednu výhru, než další zápas prohrají s týmem, z kterého jde mnohem větší strach a tím myslím tým Lipníka. (Velký smích)

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů