T. Franěk 28. (p.)
M. Sobotka 45.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma nezaváhal proti Koněšínu


Branky


28. T. Franěk (p.) , 45. M. Sobotka
10

Koněšín si podle předpokladů žádné body z Náměště B nepřivezl a nadále zůstává na poslední příčce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Náměšť B doma přivítala fotbalisty Koněšína. Ti se nacházejí na posledním místě tabulky. V minulém kole statečně bojovaly s Lipníkem, ale svoji skromnou bodovou sbírku nerozšířili. Náměšť v  posledním kole prohrála vysoko v Horním Újezdu 6:2. V loňské nedohrané sezóně Koněšín nestačil na Náměšť, které podlehl jasně 2:5. Hrálo se za velmi větrného počasí, které přilákalo do ochozů jen hrstku nejvěrnějších fanoušků . Začátek zápasu vyšel mnohem lépe domácím borcům, které po počáteční oťukávané poslal do vedení ve 28. minutě Tomáš Franěk z nadřízeného pokutového kopu - 1:0. Domácí nadále určovali taktovku zápasu a hosty k vážnější akcím nepustili. Samotná Náměšť dokázala ještě před odchodem do šaten ještě jednou skórovat, když se dokázal prosadit ve 45. minutě Michal Sobotka a poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Zápas se tak vyvíjel podle předpokladů a Náměšť tak měla našlápnuto k důležité výhře. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase se hosté snažili alespoň zdramatizovat zápas a chvílemi dokázali zavřít domácí obraně. Problémem Koněšína byla ale žalostná koncovka. Domácí však svoje příležitosti také nedokázali zužitkovat, což je ale díky vyhranému prvnímu poločasu nemuselo vůbec mrzet. 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Dnešní zápas bych zařadil na úroveň třetí třídy. Pro nás ale velice důležitá příprava před Studencem.Hráčem Koňálu volím Tvrďáka!




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - V. Kopuletý [-] , M. Sobotka [-] , M. Stachovič [-] (77. J. Tomek [-] ) , M. Matoušek [-] , F. Tomek [-] , T. Franěk [-] (67. M. Kašík [-] ) , J. Eliáš [-] (87. P. Blažek [-] ) , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] (61. M. Susa [-] ) , M. Veselý [-]

TJ Koněšín
R. Tvrdý [-] - Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , T. Čermák [-] , R. Badura [-] , J. Holan [-] (70. M. Králík [-] ) , P. Seifer [-] (82. M. Slouka [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Konečný [-] (62. J. Bryja [-] ) , T. Brada [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 31. J. Holan .
Hráči zápasu: M. Kováč - M. Pokorný .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BULÍN Filip, SVÍTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: výhra domácích

Koněšín mě v posledním zápase překvapil svoji útočnou hrou, která byla podle mého docela dobrá. Samozřejmě jsme udělali vzadu několik chyb, ale i tak si myslím, že si Koněšín nezaslouží mít po 8 kolech pouze 6 gólů. Z toho půlku jejich gólů jsme obdrželi my (smích). Ale můj tip je zde 1. Náměšť si výhru doma pohlídá a soupeř odjede bez bodu.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích