6:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma nezaváhaly


Branky


16. M. Máca (p.) , 39. R. Jurka , 50. O. Navara , 66. M. Máca , 77. M. Máca , 80. O. Jurka - 29. R. Hruška , 33. R. Hruška , 78. T. Kuchařík
9

Třebelovice využíly domácí prostředí a zvítězily nad Chlístovem 6:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Za krásného nedělního odpoledne přivítaly Třebelovice na domácí půdě Chlístov. Prvních 15 minut byli domácí lepším týmem, drželi balón na zemi a hostující obrana měla problémy s domácím skvěle hrajícím Šmídem, který režíroval celou hru domácích. V 16. minutě vysunul Jurka domácího Mácu, který byl nedovoleně sražen v pokutovém území a následný pokutový kop s přehledem proměnil - 1:0. Od vstřelené branky se domácí přizpůsobily hře hostující celku z Chlístova, který najednou začal vystrkovat růžky a vytvořil si několik gólových příležitostí. Vyrovnání se hosté dočkali ve 29. minutě po nádherné akci na jeden dotyk. Obrat ve stavu utkání nastal ve 33. minutě, kdy po špatné a rozehrávce domácí obrany neměl problém uklidit balón do domácí svatyně hostující Hruška - 1:2. Domácí ovšem nesložili zbraně a ihned se hnali za vyrováním. Toho se dočkali ve 39. minutě, kdy se v pokutovém území prosadil Radim Jurka - 2:2 a tímto stavem také skončil první poločas.

 

 

Domácí ve druhé půli zabrali

Do druhé půle domácí opět vlétli a hned v 50. minutě se po centru prosadil Navara - 3:2. Hosté v tu chvíli na nic nečekali, vrhli všechny síly do útoku a domácím se otevírali šance na rychlé protiútoky, které taky začali využivat. V 66. a v 77. minutě dvakrat utekl Máca završil hattrick. 10. minut před koncem se ještě prosadil střídající dorostenec Ondřej Jurka, který tak završil na konečných 6:3 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Vstup do utkání se nám povedl, hráli jsme kombinačně a hosté s tím měli velký problém. Poté jsme začali nesmyslně nakopávat balony, které nemáme šanci uhrát. Ve druhé půli jsme se opět vrátili ke kombinaci a zaslouženě získali tři body.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Kabelka [-] , O. Navara [-] (82. J. Sedláček [-] ) , A. Krejčí [-] (67. V. Dobrozenský [-] ) , R. Jurka [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] (77. O. Jurka [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , D. Janíček [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - M. Špaček [-] (67. V. Kučera [-] ) , M. Rygl [-] (63. T. Kuchařík [-] ) , R. Hruška [-] , J. Uhlíř [-] , M. Svoboda [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] (86. M. Granát [-] ) , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - VRZÁČEK Josef, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: remíza

Jediné utkání z tohoto kola, kde tipuji plichtu. Třebelovice se sice drží v první půlce tabulky, ale s Chlístovem si budou body dělit.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů