EXPERT TIP - 26.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Expertem posledního 26 kola III. třídy skupiny B se stal brankář Myslibořic Radek Vodička.




Radek Vodička

Myslibořický patriot! Tato sezóna je moje jubilejní, kdy chytám 10 sezónu za muže v Myslibořicích. Moje fotbalová kariéra je spjatá s Myslibořicemi. Fotbal jsem začal hrát za mladší žáky v CSK Myslibořice. Poté jsem hrál za žáky v Hrotovicích. Zlomová pro mě byla sezóna 2002/2003, kdy se v Myslibořicích nově tvořilo žákovské družstvo, kde jsem se poprvé postavil do brány a bylo hned jasné, že tato pozice je přesně pro mne. V patnácti letech jsem odešel do dorostu v Jaroměřicích a po této zkušenosti jsem vrátil do Myslibořic a od 17 let zde chytám za muže. Největší fotbalový úspěch, který jsem dokázal je postup do okresního přeboru. Můj nejoblíbenější tým z česka je Slávie a ze zahraničních je to jednoznačně AS Monaco.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Třebenice jako třetí tým tabulky budou v domácím zápase hodně podporovány od svých hlasitých fanoušků a nepřipustí, aby si Pyšel odvezl z jejich hřiště nějaký ten bodík. V tomto zápase by se měl střelecky prosadit šikovný Tomáš Ondráček, a tím se tak osamostatnit na druhém místě tabulky střelců.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Budišovu jde stále o záchranu, ke které potřebuje doma naplno bodovat, aby nemusel čekat, jak dopadnou týmy tabulkově pod ním. Hrotovice povzbuzené výhrou nad Radkovicemi určitě nedají nic zadarmo. V tomto zápase se body rozdělí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase jde o všechno! Oba týmy na pozici sestupu vloží do fotbalu všechno, aby se zachránili. Forma Trnavy je však ve venkovních zápasech tragická! A jestli domácím zafunguje obávané útočné duo Macháčka s Pekárkem, neměli by Radkovice mít problémy získat všechny tři body.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Šlágr posledního kola sezóny! Tento zápas může skončit opravdu jakkoliv. Proto tipuji remízu a výsledek 1:1.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Kralice se s největší pravděpodobností loučí se třetí třídou a Rapotice jim ve snaze o body, které by znamenaly alespoň částečnou naději, vystaví stopku a vyhrají větším brankovým rozdílem.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Březník ještě může přijít o umístění v TOP 5, proto se do zápasu opře hned od začátku a svou kombinační hrou bude dělat Mohelnu problémy, avšak obrana Mohelna v této sezóně působí prakticky nepřekonatelně, proto tipuji, že v tomto zápase branka nepadne a oba týmy se rozloučí smírně po bodu.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Je pravidlem, že když hrajeme v Rouchovanech tak nepadá moc gólů. Výjimka však potvrzuje pravidlo, a proto očekávám ofenzivní fotbal se šancemi na obou stranách. Výsledkem bude naše výhra o gól a padne minimálně pět gólů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.