Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Rapotic B se opět střílelo ostrými


Branky


28. V. Polák (p.) , 32. J. Chadim , 35. A. Kabátek , 60. M. Lokaj , 81. D. Janoušek - 19. P. Matoušek , 41. P. Matoušek , 48. M. Laš , 55. M. Laš , 74. M. Laš , 78. P. Matoušek
0

Kralovičtí fotbalisté se rozloučili v posledním zápase III. třídy porážkou proti rezervě Rapotic, za kterou dali po třech brankách Milan Laš a Petr Matoušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí během sedmi minut dali tři góly a otočili vývoj utkání

Do utkání nastoupili domácí s vědomím pouze teoretické šance na udržení ve třetí třídě. 
Po uvodních minutách oťukávání si domácí hráči vypracovali mírný tlak, z kterého však dokázali vytěžit pouze dva střelecké pokusy mimo branku hostů. To hosté dokázali z druhého náznaku šance v 16. minutě otevřít skóre utkání Petrem Matouškem -0:1. Další gólovou příležitost hostí však zastavilo břevno domácí brány. Chvíly poté, ve 28. minutě, dokázali domácí srovnat stav utkání zásluhou proměněného pokutového kopu Vladimírem Polákem -1:1. Vyrovnání domácí nakoplo a po velké šanci ve 30. minutě, kterou zmařil svým zákrokem hostující brankař Tomáš Laš dokázali za přispění teče z nepřímého kopu otočit skóre utkání Jaroslavem Chadimou -2:1. Následně ve 36. minutě po rohovém kopu dokázal krásnou střelou uklidit odražený míč do sítě domácí Aleš Kabátek, 3:1. Ve 40. minutě opět vynikl dvěma krásnými zákroky Laš v brance hostí a ti pak o minutu později z trestného kopu snížili na 3:2 opět Petr Matoušek.

Hosté otočili výsledek ve svůj prospěch

Po přichodu z kabin se domácí na hřišti rozkoukávali, čehož hosté využili a po dvou minutách srovnali Milanem Lašem na 3:3. Hostující hráči si i nadále udržovali iniciativu a v 56. minutě se podruhé v utkání ujali vedení Milanem Lašem, tentokrát 3:4. Domácí však utkání nevzdali a v 60. minutě opět vyrovnali Martinem Lokajem na 4:4. Následný úsek utkání se oba tými snažili získat jakoukoli převahu, až se to v 75. minutě podařilo hostům a vsítili tak svou pátou brankudíku hattricku Milana Laše -4:5. Hned v 77.minutě pak střelou pod břevno domácí svatyně zvýšili na rozdíl dvou branek také třígólový Petr Matoušek -4:6. V 80. minutě však domácí dokázali po rychlém úniku snížit na rozdíl jediné branky Davidem Janouškem -5:6. Domácí hráči cítili šanci na opětovné srovnání, to vyústilo při snaze domácího Širokého ohrozit bránu koncem jmenovaného v ochrané síti za brankou. Od této chvíle domácí dohrávali o deseti mužích, ale utkání stále nevzdávali. Dokázali však pouze v 90. minutě nastřelit tyč a utkání tak po brankové přestřelce skončilo vítězstvím hostů z Rapotic. Fanoušci i přesto odcházeli určitě spokojeni, neboť kořením fotbalu jsou góly, a těch bylo k vidění hned jedenáct.
 



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří: Se třetí třídou jsme se rozloučili dobrým výkonem a fanouškům nabídli otevřené utkání se spoustou gólů.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: K vidění bylo svižné utkání se spoustou šancí. Do zápasu jsme vstoupili lépe a během úvodní desetiminutovky jsme měli dvě tutovky. Vedení jsme se ujali se štěstím po střele Matouška, která proklouzla brankáři houslemi do sítě. Bohužel jsme se nevyvarovali hrubek v obraně a domácí otočili na 3:1. Klíčová byla branka na 3:2. Ve druhé půli jsme převzali otěže zápasu a domácí postupně odpadali fyzicky. Zápas se nám povedl herně i výsledkově a důstojně jsme se rozloučili s úspěšnou sezónou. Navíc jsme utkání využili i ke stmelení kolektivu, neboť jsme na něj odcestovali hromadně vlakem.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - A. Kabátek [-] , D. Janoušek [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] , M. Lokaj [-] , P. Němec [-] , M. Dymáček [-] , V. Polák [-] , T. Chadim [-]

FC Rapotice B
T. Laš [-] - J. Miko [-] , P. Matoušek [-] , M. Pavlíček [-] (46. S. Binka [-] ) , P. Císař [-] (60. P. Horák [-] ) , D. Slaný [-] , M. Laš [-] , K. Kovařík [-] (46. R. Zezula [-] ) , M. Dobeš [-] , L. Man [-] , J. Tesař [-]

ŽK: 30. M. Široký - 30. J. Miko , 90. D. Slaný .
Místo: Kralice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KUDLÍK Pavel, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.