Myslibořice otočili zápas v posledních pěti minutách


Branky


0

Ještě pět minut před koncem vedli fotbalisté Rouchovan nad Myslibořicemi 3:1 . Potom začal úřadovat střídající Bohumil Mencák a domácí tým pak v poslední minutě dorazil Pavel Vejvoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V posledním zápase sezóny zajížděly Myslibořice do Rouchovan. Utkání začalo lépe pro domácí, pěkný zákrok předvedl Radek Vodička, když vyškrábl z šibenice přesný přímý kop Jaroslava Slabého. Do slibné šance se po nakoplém míči hnal i druhý domácí útočník Patrik Křivánek, ale mířil těsně vedle. Ve 23. minutě už Rouchovany přetavily tlak v úvodní branku, po ztrátě míče hostů se v nebezpečném prostoru zmocnil míče domácí kanonýr Jaroslav Slabý, poté „zasekávačkou" vykoupal Myslibořické obránce i s brankářem a do prázdné branky vstřelil svoji 20. branku v sezóně. O pár minut později mohl skóre srovnat Lubomír Macháček po trestném kopu z hranice velkého vápna, jeho prudká střela mířila jen do břevna branky Jakuba Chocholáče. Myslibořice se přece jen dočkaly vyrovnání, v 31. minutě dobře zatáhl míč po levé straně Milan Pevný a předložil gólovou nabídku před branku Václavovi Novotnému, ten jí nepohrdl a srovnal na 1:1.  Václav Novotný mohl o chvilku později vstřelit i vedoucí branku, proti byl ovšem skvělým zákrokem Jakub Chocholáč. Z rohových kopů na obou stranách nedokázal nikdo nic vytěžit a tak se hráči odcházeli osvěžit do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Závěr byl jak z pera Alfreda Hitchcocka

Hned z kraje druhého poločasu využili domácí rychlý brejk, samostatný nájezd z poloviny hřiště obstaral  Jaroslav Slabý a v koncovce se opět nemýlil -2:1. Rouchovany poté dokonce z nenápadného centru orazítkovaly i břevno Vodičkovi svatyně, u odraženého míče však nebyl nikdo. Hattrick odmítl Jaroslav Slabý, když dostal přihrávku před téměř prázdnou branku, fantastický zákrok však předvedl Myslibořický brankář Radek Vodička a živil dál naděje Myslibořic na bodový zisk. Ještě jednu obrovskou šanci měl Jaroslav Slabý, v rozhodující chvíli mu Martin Čapoun ukopl míč. Myslibořice poté prostřídaly a na hřiště se dostal Jakub Horák s Bohumilem Mencákem a rázem byly Myslibořice směrem dopředu o dost nebezpečnější. Ovšem přišla další chybná rozehrávka a další smrtící brejk, první střelu Dominika Křístka ještě obrana zblokovala, míč se odrazil zpět k Dominikovi Křístkovi a ten střelou k levé tyčce dodal klid domácím -3:1. Zdálo se, že se zápas už jen dohrává, to co se stalo v posledních minutách, by snad nikdo nevymyslel. V 86. Minutě si pro změnu vybrala slabší chvilku domácí obrana a dvojité promáchnutí okamžitě využil Bohumil Mencák, který obehrál brankáře a do prázdné branky vykřesal naději pro Myslibořice -3:2. O minutu později si na pěkný pas Pavla Vejvody naběhl obránce Martin Čapoun a v tváří v tvář brankáři trefil pouze pravou tyčku, domácí poté uklidili míč na rohový kop, na který si naskočil nehlídaný Bohumil Mencák a srovnal svým desátým gólem v sezóně na 3:3. Všichni přítomní kroutili hlavou co se to děje, ale to ještě nebylo vše. V poslední minutě našel Milan Pevný hlavu Pavla Vejvody v malém vápně a ten vstřelil vítězný gól pro svůj tým -3:4. Myslibořice tak během čtyř minut vstřelily 3 branky a dokonale využily totálního kolapsu domácích Rouchovan.

 

 



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč: Dnes jsme hráli dobrou hru do 70. minuty. To byl stav 3:1 a už jsme mysleli na pivo na tribuně. Jenže soupeř vystřídal a do hry se dostali nejzkušenější vedené Mencákem a zaveleli k obratu. Během 5 minut otočili na konečných 3:4. Neni co dodat. Pěkně jsme to podělali.

TJ Myslibořice
Palát Tomáš, trenér: Jeli jsme si zápas užít. První půle byla unavená. Zápas byl vyrovnaný a slušela by mu víc remíza.



Místo: Rouchovany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - HOLÍK David, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.