Radkovice se výhrou nad Trnavou B zachránily


Branky


1

Ve šlágru kola o přímý sestup dokázaly Radkovice porazit Trnavu B, a tak dokázaly udržet III. třídu i pro příští sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkovice po prvním poločase blíže k záchraně

Šlágrem kola byl bezesporu zápas mezi Radkovicemi a Trnavou B. Vítěz tohoto utkání by se stal jistým účastníkem III. třídy i pro příští ročník. Remíza by v případě výhry Kralic znamenala sestup pro oba týmy. Na podzim byli úspěšnější Radkovice, které vyhrály hokejově 5:3. V  samotném zápase nechtělo žádné mužstvo udělat žádnou chybu, protože každá mohla mít fatální důsledky pro boj o záchranu. Přersto měl domácí tým od začátku jasnou převahu a hosté hrozili pouze z brejků. Bezbrankový výsledek tak vydržel do 41. minuty, kdy poslal Aleš Macháček za obrovské radosti domácích příznivců Radkovice do vedení 1:0. Domácí hráč si totiž zaběhl za obranu po centru z pravé strany a nedal Lukáši Doležalovi žádnou šanci. Domácí tým tak byl po prvním poločase blíže k záchraně.

Domácí k záchraně přidali další gól

Také v druhém poločase domácí diktovali tempo a rázně mířili za záchranou. V obraně dobře dirigoval hru nestárnoucí Luděk Ondračka. V 62. minutě pak přišel rozhodující moment v zápase, který poslal hostující Trnavu do IV. třídy. K balónu se dostal Ivo Pelikán, který si udělal dva soupeřovi hráče a střelou k tyči Doležalovy brány rozhodl o třech bodech s přícutí záchrany -2:0. Ke konci zápasu se již jen dohrávalo, a tak sestupující Kralice doplnila právě Trnava B.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Svoboda Martin, hráč: Utkání bylo zcela v naší režii. Hosté nás ohrožovali pouze z rychlích brejků. U hostujícího týmu musím vyzvednout výkon jejich nejstaršího hráče na hřišti Luďka Ondračku.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Chtěli jsme v Radkovicích vyhrát. Bohužel tentokrát jsme nedokázali zopakovat výkon z minulých kol. Blahopřejeme Radkovicím k záchraně v soutěži.



Místo: Radkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - RYGL Antonín, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2016 20:04
2/0 a k tomu všemu si Rudíkov podmázl rozhodčí ...