Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno nevyhrálo na jaře jen dva zápasy


Branky


0

Jak Mohelno načalo jarní část remízou, tak i remízou skončil jejich poslední zápas. Mezi tím všechny zápasy vyhrálo a může se nyní připravovat na účinkování v Okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Richard Ostrý páli ostrými

V Březníku se se svým učinkováním ve III. třídě loučilo mužstvo Mohelna, Které se chtělo rozloučit se svým učinkováním další výhrou s pořadovým číslem jedenáct a udržet tak na jaře neporazitelnost. Na podzim se ale hrál vyrovnaný duel s jediným gólem v síti Březníku. Také tento zápas byl vyrovnaný a hrál se pouze od vápna k vápnu. Ve 22. minutě z jednoho protiútoku hostí udeřil Richard Ostrý, který podél brankáře Zedníčka otevřel skóre  -0:1. Vedení hostů trvalo pouze jednu minutu, protože z následného protiútoku vyrovnal Daniel Křivánek na 1:1. Potom se hra opět odehrávala v částech hřiště, které nemohli ohrozit oba gólmany. Až ve 45. minutě unikl po pravém křídle Richard Ostrý, který přelhodil brankáře Zedníčka a poslal hosty do kabin za vedení 1:2.

Domácí odmítli výhru zahozenou penaltou minutu před koncem

Druhý poločas začali domácí dobře, přotože se ve 48. minutě dostal k míči ve velkém vápně Daniel Křivánek a bylo vyrovnáno -2:2. Domácí tým pak měl mírnou převahu, ale žádný celek již neohrozil soupeřovu branku. Snad jen za zmínku stála střela Tomáše Jeřábka z 80. minuty, ta však skončila těsně vedle břevna domácí branky. V 89. minutě pak ale přišla šance Březníku, jak připravit Mohelno o jarní neporazitelnost. Petr Flesar si obhazoval zastupujícího brankáře Františka Staňka, kterého však zastavil jen za cenu faulu. Brankář Staněk svoji chybu napravil následně chycenou penaltou Jaroslavu Fraňkovi. Potom již rozhodčí Kalina odpískal konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: Do posledního zápasu tohoto ročníku jsme nastoupili bez několika hráčů základní sestavy. Zápas se hrál již bez nervů a vyhrocených situací.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Do zápasu jsme šli v pozměněné sestavě, kdy nám chyběli čtyři hráči základního kádru. Odpovídal tomu celkový obrázek hry. I přesto jsme uhráli slušný remízový výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Břoušek [-] , P. Sobotka [-] , L. Babčan [-] - J. Dvořáček [-] , P. Flesar [-] , M. Flesar [-] , V. Franěk [-] - J. Musil [-] - T. Vyskočil [-] (68. J. Franěk [-] ) , D. Křivánek [-]

TJ Mohelno
F. Staněk [-] - P. Šanda [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , V. Ležák [-] - M. Kerndl [-] , M. Foretník [-] (46. T. Vostal [-] ) , J. Sladký [-] , D. Vašek [-] - R. Ostrý [-] (70. T. Jeřábek [-] ) , P. Horký [-] -

ŽK: 66. R. Ostrý , 89. F. Staněk .
Místo: Březník. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - STANĚK Jaroslav (N), KERNDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.