3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice se rozloučily výhrou a třetím místem


Branky


38. T. Ondráček , 40. K. Kocmánek (p.) , 51. M. Furiš - 72. J. Nestr , 74. J. Nestr
0

Fotbalisté Třebenic se rozloučili na domácím hřišti výhrou a částečně si udobřili své fanoušky za nepříliš povedené jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se na konci poločasu ujali dvoubrankového vedení

Třebenice se chtěly rozloučit se svými fanoušky výhrou, protože jarní část nebyla určitě podle jejich představ, jelikož nedokázaly udržet první příčku s podzimu a klesly nyní na místo třetí. Jejich soupeř z Pyšel už také mohl hrát v klidu, protože v minulém kole definitivně zachránily nepříliš povedenou sezónu. Třebenice navíc chtěly hostům oplatit podzimní porážku 2:3. Začátek utkání byl vyrovnaný, ale postupem času začali mít domácí převahu, kterou však ještě ve 32. minutě nezužitkoval domácí kapitán Karel Kocmánek, který sám před prázdnou brankou selhal. Potom ve 38. minutě domácí Tomáš Ondráček vypíchl míč brankáři hostů Sobotkovi a poslal domácí tým do vedení -1:0.  Ve 40. minutě pak přišel faul na Furiše a penaltu proměnil Karel Kocmánek -2:0. Celou situaci, ale neunesl hostující Radek Šoukal, jehož peprný slovník by se spíše hodil do pořadu Zdeňka Pohlreicha Ano Šéfe.

Pyšel stahoval, ale na body nedosáhnul

Druhý poločas načal domácí tým opět dobře a pěkný centr Michala Filipce našel hlavu Miroslava Furiše, který poslal v 51. minutě domácí borce do třígólového trháku -3:0. Po této brance domácí polevili a nechali vyniknout soupeře. V 72. a v 74. minutě totiž potrestal dvakrát hrubou chybu v domácí obraně Jan Nestr a rázem to bylo jen o jediní gól 3:2. Po těchto dvou slepených brankách se domácí uklidnili a zápas již dotáhli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: V zápase jsme byli lepším týmem. Hosté využili dvě šance po našich dvou chybách.

TJ Sokol Pyšel
Šubrt Martin, trenér: Třebenice vedly brzy 3:0. A ikdyž jsme hráli v deseti, domácí nás podcenili a zápas jsme ještě zdramatizovali.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - V. Fiala [-] , M. Ondráček [-] , M. Furiš [-] , M. Machát [-] - J. Fiala [-] , M. Filipec [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] - K. Kocmánek [-] , P. Vrbka [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Sobotka [-] - R. Šoukal [-] , J. Nestr [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] - P. Dvořák [-] , D. Kudrna [-] , S. Dvořák [-] , I. Nováček [-] - T. Němec [-] , M. Štrosz [-]

ČK: 40. R. Šoukal .
Hráči zápasu: M. Machát - J. Nestr .
Místo: Třebenice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.