EXPERT TIP - 17.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 14.4.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Václav Švelch

Expertem pro nadcházející 17. kolo 1. B třídy Středočeského kraje skupiny A se stal trenér celku SK Lišany Václav Švelch. Jak vidí víkendová střetnutí on?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Unhošť sbírá body hlavně doma, z venku moc bodů zatím nepřivezla a Družec má kvalitní tým. Body zůstanou v Družci.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Nebýt, dle mého, hodně sporné penalty a neuznaného gólu v poslední minutě, mohli jsme si v minulém kole alespoň bod z Klobuk odvézt. Ty nyní hrají venku na hřišti favorita. I tady, při síle Vinařic, zůstanou všechny body doma.

Tip experta: 0 64 - 18 - 18 %
Komentář experta:

Vedoucí tým tabulky, zdá se, potkal na jaře pokles formy, ale po překvapivě vysoké prohře v Lánech bude chtít v dalším venkovním utkání bodovat. Nepomůže si z "áčka", které hraje souběžně doma v divizi A s rezervou Táborska, a pro Braškov bude výhodou domácí prostředí. Čekám tuhý boj, který klidně mohou rozhodnout až penalty.

Tip experta: 2 0 - 9 - 91 %
Komentář experta:

Zavidov po trenérské rošádě Koch - Devera postihla přes zimu také lehká hráčská výměna, ale zdá se, že posily z Kněževsi dobře zapadly a mužstvo šlape dál. Náš konkurent ze spodních pater tabulky, Vraný, byť v domácím prostředí, nebude pro Zavidov velkou překážkou.

Tip experta: 1 46 - 9 - 45 %
Komentář experta:

Zde typuji spíše srdcem, ale po "hrůze" ve 14. kole ve Slaném, jsme dvakrát prohráli nejtěsnějším rozdílem a zdá se, že se herně zvedáme. Rezerva divizní Hostouně zatím také předvádí lepší výkony doma, než venku. Tak třeba to vyjde.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lány, zdá se, přes zimu ještě posílily a na jaře navázaly na dobrý závěr podzimu. Avšak typuji, že rezerva Slaného bude na svém širokém hřišti nad jejich síly a v jarních odvetách vyjdou poprvé naprázdno.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jedomělice v poslední době doma vyhrávají, venku prohrávají, a to v obou případech celkem vysokými rozdíly. Troufám si tvrdit, že jinak tomu nebude ani tentokrát a byť Tatranu, kde jsem v minulosti strávil řadu let u mládeže, přeji, rozhodne domácí prostředí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Tůma 5
2. Milan Ledvinka 5
3. Martin Havel 5
4. Jaroslav Bureš 4
5. David Hrubý 4
6. Jakub Švarc 4
7. Zdeněk Řepka 4
8. Václav Vitner 4
9. Venca Likeš 3
10. Libor Hájek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.