Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov nezklamal a z Vraného veze 3 body


11

Druhou výhru za sebou slaví Zavidov, který na půdě Vraného suverénně zvítězil a umístil na předposlendím místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla nemastná, neslaná

Začátek zápasu byl z obou stran hodně opatrný. Hosté jen nakopávali dlouhé míče, se kterými si však domácí zadáci dokázali poradit. Až v 18. minutě se hosté dokázali prosadit. J. Hanych zatáhl míč po levé straně a přesným centrem našel T.Korčáka, který se parádně položil hlavou do míče a poslal hosty do vedení - 0:1. Další branku mohl přidat opět Korčák, ale z bezprostřední blízkosti ji přestřelil.

 

Domácí se do šancí dostávali sporadicky i díky skvělé spolupráci Vanického s Havlem, a tak udeřily zase hosté. Korčák se parádně otočil s míčem na vápně a prudkou střelou po zemi nedal domácímu brankáři šanci - 0:2. Hosty tento gól uklidnil natolik, že se do šancí začali dostávat i domácí. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce domácí útočník, ale jeho pokus skvěle vytáhl z brankové čáry M.Štiller. Domácí už pak měli jen náznaky šancí a první půle skončila ve prospěch hostů 0:2.

 

Druhý poločas hrál jen hosté

Začátek druhé půle patřil domácím, kteří do něj vstoupily hodně aktivně. Hned ve 47. minutě musel zasahovat opět Štiller, který šel do souboje s domácím kapitánem a byl u míče dříve a gólovou situaci zachránil. Poté byly na tahu hosté a dokázali sególově prosadit: V 52. minutě utekl domácí obraně T. Korčák a poslal podél brankáře míč do sítě - 0:3. O osudu utkání rozhodl M. Krejčí, který dostal parádní přihrávku o Korčáka před prázdnou branku a zvýšil na 0:4.

 

Domácí se dostali prosadit až 58. minutě, kde se po rohovém kopu trefil Kostovčík, 1:4. Po tomto gólu, se domácí snažily přidat i další branky, ale výraznější gólové šance už neměli. A tak trestal opět M.Krejčí, který se dokázal v 81. minutě prosadit podruhé - 1:5. Hosté měli další gólové příležitosti, ale D.Štiller, Knor a Dvořák své šance nevyužily. Na konci zápasu se dostali do poslední šance v zápasu domácí. Domácí kapitán našel na malém vápně úplně volného Plašila, který před sebou odrytou branku, ve které byl jen M.Štiller, který předvedl neskutečný zákrok, kdy dokázal zastavit míč na brankové čáře. Do konce zápasu už žádná vážnější šance nebyla k vidění a tak hosté zaslouženě vyhráli.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Josef Fujdiar, trenér: „Prohráli jsme si to vlastními chybami, nedůsledností v obranné fázi. Takhle se fotbal nehraje. Bohužel se teď pořád potýkáme se zraněními, nejsme v optimální sestavě a sháníme každého, kdo může hrát. Zavidov hrál to, co potřeboval a těžil z našich chyb. Podali jsme ostudný výkon, takhle se o záchranu nehraje.“

FC 05 Zavidov
Daniel Devera: „Nechci snižovat kvalitu soupeře, ale naše vítězství bylo jednoduché a zasloužené. Přesto nemám ze hry dobrý pocit. Proti takovému soupeři bychom si měli fotbal víc užít, což nebylo. Náš projev nebyl podle mých představ a stát proti nám lepší soupeř, tak bychom asi neuspěli.“



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - L. Urban [-] , F. Soudek [-] , T. Kostovčík [-] , P. Adamus [-] (77. M. Plašil [-] ) , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , A. Fedrhanc [-] (56. S. Pustai [-] ) , L. Košťák [-] , P. Baruzzi [-] , J. Paluba [-]

FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - P. Šíma [-] (46. M. Zuda [-] ) , M. Havel [-] , M. Dvořák [-] (62. J. Klouček [-] ) , D. Štiller [-] , J. Knor [-] , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 39. L. Kalous , 76. P. Adamus .
Hráči zápasu: M. Havel , M. Krejčí , T. Korčák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jarolímek Roman - DOUBRAVA Jakub, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tadeáš Bednarz

Expert: Václav Švelch
Tip experta: výhra hostů

Zavidov po trenérské rošádě Koch - Devera postihla přes zimu také lehká hráčská výměna, ale zdá se, že posily z Kněževsi dobře zapadly a mužstvo šlape dál. Náš konkurent ze spodních pater tabulky, Vraný, byť v domácím prostředí, nebude pro Zavidov velkou překážkou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů