2:1
(1:1)
22. M. Tauš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice se prosadily ve zpočátku vyrovnaném utkání


Branky


11

Jedomělice si chtěli v domácím zápase proti rezervě Tatranu Rakovník spravit chuť po debaklu v Hostouni. To se jim po z počátku vyrovnaném utkání nakonec podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli každý po jednom zářezu

K první tutovce se hned v první minutě dostali jedoměličtí, ale brankář hostů Kut dokázal hrozbu zastavit. Po této šanci se do tlaku dostali hosté a ve 22. minutě jej zdárně využili: Centrovaný míč od Andrta trefil hlavou k tyči Tauš a dostal hosty do vedení 0:1. 

 

Ke srovnání se domásím naskytla příležitost ve 37. minutě, kdy se jim po nešťastně vhozeném autu Tatranu podařilo dostat do brejku a vyslat Zahradníka k bráně, který prostřelil Kuta a vyrovnal na 1:1.

Druhý poločas rozhodl

Ve druhém poločase bylo utkání vyrovnané a roli v něm sehrály zejména osobní souboje. V prvních minutách se do šance podařilo dostat rakovnickému Lukáši Dolákovi, jehož střela vypadla brankáři z ruky, ovšem Dolák už nestihl zareagovat a tak byla hrozba domácími zhašena. Do dvou dalších příležitostí se dostal po 60. minutě P. Kučera, který ovšem jednou střelil vedle a podruhé pouze do tyče.

 

Po těchto pokusech následovala tvrdá střela jedomělického Mrštiny, kterou ovšem Kut zblokoval. V 70. minutě byla z odkopu nastřelena ruka domácího hráče, díky čemuž sek míči dostal domácí Nedvěd a dostal svůj klub do konečného vedení na 2:1. Do poslední šance hostů na vyrovnání se ještě dostal Kutafin, ale chyběl mu patřičný klid a neskóroval.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Josef Nedvěd, předseda klubu: „S Tatranem vždycky hrajeme takový vyrovnaný zápas. Doma vyhrávají o branku oni a my také. Ve druhém poločase jsme začali ovládat i střed hřiště a Tatran přehrávat a konec s přehledem dohráli.“

TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: „Nebylo to vůbec jednoduché utkání na specifickém hřišti. Je to velká škoda, protože se zde tři body daly uhrát. Mrzí mě to hlavně kvůli klukům, kteří si prohrát nezasloužili, ale rozhodly naše chyby a neproměněné šance. Na druhou stranu, když budeme takto pracovat, tak to ovoce přinese.“



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - D. Procházka [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , E. Rezek [-] , T. Henlín [-] (30. F. Milfait [-] ) , B. Mrština [-] (76. J. Charvát [-] ) , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - A. Zaspal [-] , L. Šika [-] (83. K. Tereshchenko [-] ) , M. Čermák [-] , P. Kučera [-] , Y. Kutafin [-] (86. L. Vait [-] ) , L. Dolák [-] (88. . Ben [-] ) , M. Kučera [-] , M. Tauš [-] , A. Andrt [-] , J. Jiřík [-]

ŽK: 80. M. Zahradník - 71. M. Čermák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Němeček Josef - PROSR Tomáš, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tadeáš Bednarz

Expert: Václav Švelch
Tip experta: výhra domácích

Jedomělice v poslední době doma vyhrávají, venku prohrávají, a to v obou případech celkem vysokými rozdíly. Troufám si tvrdit, že jinak tomu nebude ani tentokrát a byť Tatranu, kde jsem v minulosti strávil řadu let u mládeže, přeji, rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích