3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vinařice vyhrály, Klobuky trápí koncovka


Branky


11

Až poslední minuty musely rozhodnout o výsledku sobotního utkání mezi celky SK Vinařice a TJ Sokol Klobuky. Vítězství domácího týmu nakonec zajistily tři branky vstřelené v rychlém sledu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klobuky střílely, ale neskórovaly

Hostující celek šel do začátku zápasu aktivněji a hned ve třetí minutě si vypracoval šanci, když se Škubalkovi podařilo za obranou Vinařic nalézt Vébra, který šel sám na bránu a střílel mimo z velkého vápna. Do další šance se ovšem dostali domácí. Ránu ze strany ovšem zlikvidoval zkušený brankář hostů Maur.

 

Během poločasu měli ze hry více hráči Klobuk a nebáli se střílet na bránu. Každý z četných pokusů ovšem končil mimo či v rukavících gólmana Míška.

Zlom přišel v poslední čtvrthodině

Druhý poločas už byl vyrovnanější. Klobuky se napřed dostaly do tří tutovek. Významnou šancí vinařických pak byla nahrávka hráče, kerému se povedlo utéct po straně hřiště. Nahrávku před prázdnou bránu ovšem domácí útočník překopl. Otevřít skóre se podařilo teprve domácímu Pavlu Dlouhému, který využil individuální chyby Matěje Suky ve středu hřiště a domácím se skóroval z brejku.

 

Náskok Vinařic pak navýšil v 82. záložník Kořínek,  který po trestném kopu vystihl přihrávku mezi obránci Klobuk a rychle zakončil - 2:0. K třetímu se pak dostal opět Libor Kořínek, kterému se povedlo využít dobré kombinační hry svých kolegů a upravit výsledek na konečných 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Do 80. minuty hrálo mužstvo výborně. Trápí nás ovšem střílení gólů, neproměňujeme šance. Místo toho, abychom do druhého poločasu šli s výsledkem 1:0, tak nastupujeme nerozhodně a tímhle způsobem ztrácíme.“



Sestavy


SK Vinařice
M. Míšek [-] - M. Tůma [-] , D. Šašek [-] (60. P. Martinovský [-] ) , M. Zelenka [-] (84. M. Kerpl [-] ) , P. Dlouhý [-] , L. Kořínek [-] , Z. Sojka [-] (60. L. Srb [-] ) , J. Doležal [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-] , R. Sokol [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Říčka [-] , J. Čížek [-] , A. Pinc [-] (67. J. Vadlejch [-] ) - L. Kubelka [-] , A. Dragoun [-] , T. Pinc [-] , M. Suk [-] - J. Vébr [-] (90. Š. Řička [-] ) , M. Douša [-] - A. Náprstek [-]

ŽK: 89. P. Matoušek - 71. J. Říčka .
Hráči zápasu: L. Kořínek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Slepička Milan - MALÝ David, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tadeáš Bednarz

Expert: Václav Švelch
Tip experta: výhra domácích

Nebýt, dle mého, hodně sporné penalty a neuznaného gólu v poslední minutě, mohli jsme si v minulém kole alespoň bod z Klobuk odvézt. Ty nyní hrají venku na hřišti favorita. I tady, při síle Vinařic, zůstanou všechny body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích