NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ TÝMY SEZÓNY 2022/23: Který dal nejvíce branek?

0

Přinášíme žebříček nejproduktivnějších týmů fotbalového ročníku 2022/23! Které týmy v České republice vstřelily nejvíce branek a které vychází z žebříčku nejlépe při započtení koeficientu náročnosti jednotlivých soutěží?

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich týmy vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich vstřelené branky přepočítali do celkového žebříčku.

 

KOEFICIENT:

1. liga 3,1

2. liga 2,5

ČFL, MSFL 2

Divize 1,6

KP 1,4

1.A 1,2

1.B 1,1

OP 0,9

III. třída 0,8

IV. třída 0,7

 

A jaké tedy je pořadí nejproduktivnějších týmů celého ročníku 2022/2023 od 1. do 100. místa? To naleznete přehledně v galerii!

 

V tomto ohledu kralovala prvoligová Slavia Praha, která nastřílela 81 branek, což při koeficientu 3,1 přineslo Trpišovského týmu 251,1 bodu! Na druhém místě se umístil FK Ostrov z karlovarského krajského přeboru (226,8 bodu).

 

Stejně tak v galerii naleznete tabulku TOP 100 týmů dle absolutního počtu nastřílených branek, bez úprav jednotlivými koeficienty.

 

V této statistice je jasným vládcem tým FC Olympia Hradec Králové, který vstřelil ve III. třídě neuvěřitelných 210 gólů! Na druhém místě skončily TJ Přeštice z III. třídy Plzeň – Jih (188 branek).

 

ČTĚTE TAKÉ:

 

ŽEBŘÍČEK TOP 200 KANONÝRŮ SEZÓNY 2022/23: Kdo se stal nejlepším střelcem republiky?

 

Žebříček Zlých mužů sezóny

NEJTRESTANĚJŠÍ TÝMY SEZÓNY: Které celky obdržely nejvíce karet?

 

SMOLAŘ SEZÓNY - Vlastní góly


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou