NEJTRESTANĚJŠÍ TÝMY SEZÓNY: Které celky obdržely nejvíce karet?

0

V ohlédnutí za sezónou 2022/2023 jsme se tentokrát zaměřili na to, které týmy obdržely nejvíce žlutých a které nejvíce červených karet!

O zlých mužích fotbalové sezóny už jsme psali (přečíst si můžete ZDE). Ale které týmy patřily v sezóně k nejnapomínanějším?

 

Nejvíce červených karet, a to rovnou 21, obdrželi hráči týmu TJ Heřmanova Huť (OP Plzeň - sever). V galerii najdete přehled týmů, které nasbíraly za uplynulý ročník alespoň osm červených karet.

 

Co se týče karet žlutých, tak s počtem 103 karet byli nejvícekrát napomínáni fotbalisté SFK Nové Město na Moravě (MSFL). S počtem 101 žlutých karet je na druhé pozici FK Bílina (I.A třída Ústeckého kraje) a ze stejného kraje pochází tým s třetím největším počtem žlutých karet, SK Dobkovice.

 

Najdete v pořadí váš tým nebo třeba soupeře z vaší soutěže?

 

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček Zlých mužů sezóny

SMOLAŘ SEZÓNY - Vlastní góly


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou